više se ne skrivaju

Zaljubljeni Pique u društvu nove djevojke ne skida osmijeh s lica, fotografi su ih uhvatili u trenucima nježnosti

Gerard Pique Gerard Pique IPA/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Clara Chia Marti Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) +12 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Galerija

Gerard Pique bio je na vjenčanju u Španjolskoj s novom djevojkom Clarom Chiom Marti, a tamo su ih fotografi snimili zagrljene i nasmijane.

Nogometaš Gerard Pique (35) i njegova nova djevojka Clara Chia Marti (23) više se ne skrivaju od javnosti.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Par se ovog tjedna pojavio na vjenčanju u Costa Bravi u Kataloniji, na koje su došli držeći se za ruke, a fotografi su ih snimili i dok su se grlili i smijali.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Pique i Clara prvi put su se zajedno pojavili u javnosti prije desetak dana na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a tamo su snimljeni kako se strastveno ljube.

Snimka koju je objavio španjolski Socialite navodno je tada razbjesnila Piqueovu bivšu partnericu, pjevačicu Shakiru (45).

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar, a imaju i dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

Clara je nedavno razljutila obožavatelje kolumbijske pjevačice videom u kojem razgolićena pleše uz Shakirinu pjesmu "Te Felicito", koji je objavila na Instagramu.

U međuvremenu su se pojavile i glasine da je Shakira imala aferu s tenisačem Rafaelom Nadalom dok je on već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Mery Perello, s kojom trenutno čeka i svoje prvo dijete.

Detalje njihove afere iz 2009. godine objavio je novinar Jordi Martin, a prema njegovim tvrdnjama, sve je počelo na snimanju Shakirina spota za pjesmu "Gypsy" u kojoj je upravo Nadal imao glavnu ulogu. Shakira je tada navodno bila u vezi s kolegom Alejandrom Sanzom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 +25 Marijana Popović - 5 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 7 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 8 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 6 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 1 +10 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 2 Celebrity Marko Livaja oprostio se od oca Milana, u najtežim trenucima utjehu su mu pružile dvije najvažnije žene u životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene