Najljepša podrška

I supruga Marka Livaje odlučila je otputovati u Katar, a pridružila joj se još jedna poznata Splićanka!

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić Iris Livaja Iris Livaja Iris Rajčić Ana Gruica i Iris Rajčić Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Iris Livaja Iris Livaja Iris i Marko Livaja Iris Livaja - 1 +17 Iris Livaja - 2 Galerija

Iris Rajčić jutros je s kumom Anom Gruicom otputovala u Katar, gdje će zajedno na tribinama podržavati naše reprezentativce.

Supruga našeg vatrenog Marka Livaje Iris Rajčić otputovala je u Katar kako bi podržala svog supruga s tribina. 

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

U svojoj priči na Instagramu podijelila je fotografiju iz aviona s kumom Anom Gruicom i prijateljicama.

Da je veoma ponosna na svog supruga te da mu je ogromna podrška, pokazala je i svojim posljednjim činom. Naime, kada je Hrvatska pobijedila Kanadu s 4:1, jedan od golova zabio je Marko, a Iris je na društvenim mrežama objavila fotografiju njihova sina Lorenza kako navija te je nakon toga podijelila i svojeg supruga nakon što je zabio gol.

"Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina. Bravo, momci!" napisala je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, Iris je inače najveća podrška svojem suprugu, a nagađa se i kako je ona glavna odgovorna za njegovu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

Par je pred oltar stao ovog svibnja, nakon osam godina veze, a vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Uz jednogodišnjeg Lorenza zajedno imaju i kćer Elizabet, kojoj je šest godina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +15 Severina - 5 Clubzone Severina objavila novu pjesmu "Vjerujem u Boga": "Ovo će biti vječna pjesma s poukom u kojoj će se mnogi pronaći"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 1 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 4 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 2 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 3 +25 Ivana Knoll - 10 Nekad i sad Naša najpoznatija navijačica prije šest godina natjecala se na izboru za Miss Hrvatske, a pogledajte kako je tada izgledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene