najslađa podrška!

Supruga Marka Livaje objavila presladak video njihova sina, pogledajte kako je maleni Lorenzo navijao za tatu!

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris i Marko Livaja Marko i Iris Livaja Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 +10 Marko Livaja Galerija

Iris Livaja objavila je video sinčića Lorenza, koji pred televizorom zdušno navija za Hrvatsku i tatu Marka na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Supruga nogometaša Marka Livaje, Iris, nije otputovala na Svjetsko prvenstvo u Katar, no vjerno navija za muže i Vatrene iz Splita.

Pogledaj i ovo Marko i Iris Livaja - 4 ''Napokon zajedno!'' Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

Tijekom prve utakmice Hrvatske Iris se javila u svojim pričama na Instagramu, gdje je podijelila presladak video njezina i Markova sina Lorenza, koji pred televizorom bodri tatu u dresu sa svojim imenom.

"Sretno, daddy! Sretno, Hrvatska!" napisala je preko snimke, a u pričama je zabilježila i trenutak u kojem je Livaja ušao u utakmicu.

Iris je inače najveća podrška svojem suprugu, a nagađa se i kako je ona glavna odgovorna za njegovu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Par je pred oltar stao ovog svibnja, nakon osam godina veze, a vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Uz jednogodišnjeg Lorenza zajedno imaju i kćer Elizabet, kojoj je šest godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene