Novopečeni supružnici

Prvi izlazak Livaje i njegove Iris nakon vjenčanja, sa sobom su poveli i djecu, a povod je bio baš poseban!

Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Milan Sabic/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja +0 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 3 Galerija

Marko i Iris Livaja s djecom su se pojavili na Poljudu kako bi upisali svoja imena u parku "Za sva vrimena", a dali su i ekskluzivni intervju za Naš Hajduk.

Novopečeni supružnici Marko i Iris Livaja pojavili su se u javnosti prvi put nakon svojeg vjenčanja.

Pogledaj i ovo Iris Livaja "Predivna!" Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

Sa sinom Lorenzom i kćeri Elizabet došli su na stadion Poljud kako bi upisali svoja imena u parku "Za sva vrimena", a dali su ekskluzivni intervju za Naš Hajduk.

"Meni se čini da je to jedan sasvim logičan slijed s obzirom na to da je suprug to što jest. Po meni, njegovo ime stvarno pripada tamo, a onda i ja i naša djeca. Ovo je jedna super ideja i jedna jako lijepa priča koja će ostati za sva vremena", kazala je Iris u intervjuu, koji možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Marko i Iris bračne zavjete izmijenili su nakon osam godina veze u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Livaji je kum bio prijatelj iz djetinjstva Mate Mamić, a Iris je za kumu odabrala voditeljicu i novinarku Lanu Pavić.

Od poznatih lica na popisu uzvanika našli su se glumica Ana Gruica Uglešić, Doris Dragović i nekoliko Markovih suigrača iz kluba poput Lovre Kalinića, Josipa Eleza, Davida Čoline, trenera Valdasa Dambrauskasa i njegova pomoćnika Mislava Karoglana te predsjednika Uprave kluba Lukše Jakobušića.

Nakon ceremonije u crkvi mladenci su se s kumovima i gostima uputili u restoran Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić.

Poznato je i da su mladenci prvi ples otplesali uz pjesmu "Povedi me"koju im je uživo otpjevala Jasna Zlokić, a za zabavu dugo u noć pobrinula se Jelena Rozga.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Instagram) +4 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bio je tiha patnja tinejdžerica diljem svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 1 +0 Chloe Ferry Celebrity Dok je dečko čeka kod kuće, ona ponosno pokazuje raskoš oblina, jedva ih je prekrila mini bikinijem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene