Ponosna i sretna!

Livajina Iris brisala je suze radosnice nakon velike pobjede, nije mogla sakriti sreću: ''Srce će mi puknut!''

Iris Rajčić - 1 Iris Rajčić - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić - 3 Iris Rajčić - 4 Iris Rajčić - 5 Iris Rajčić - 6 Iris Rajčić - 2 Iris Rajčić Ana Gruica i Iris Rajčić Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 +16 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Galerija

Iris Rajčić prevarila je sve pratitelje da putuje u Katar, a onda objavila emotivne videozapise iz Splita nakon pobjede Hrvatske.

Supruga Marka Livaje Iris Rajčić uspjela je prevariti sve svoje pratitelje objavivši da putuje u Katar kako bi bodrila hrvatsku reprezentaciju, a onda objavila videozapise iz Splita nakon pobjede Hrvatske.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Iris je objavila snimke iz svog doma, a nakon posljednjeg penala Brazila, od sreće se bacila na pod i vrištala od sreće zajedno s djecom.

''Srce će mi puknut!'' napisala je na tom videozapisu, a potom objavila još jedan na kojem briše suze radosnice.

''Mi smo mali, ali veliki!'' poslala je poruku Iris i označila svog supruga Marka Livaju.

Podsjetimo, Iris je inače najveća podrška svojem suprugu, a nagađa se i kako je ona glavna odgovorna za njegovu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

Par je pred oltar stao ovog svibnja, nakon osam godina veze, a vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Uz jednogodišnjeg Lorenza zajedno imaju i kćer Elizabet, kojoj je šest godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 +24 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Celebrity Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene