i on je krenuo dalje!

Joe Manganiello nakon rastave od Sofie Vergare ljubi plavušu, evo tko je njegova nova partnerica nakon zanosne Kolumbijke!

Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 8 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 8 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 5 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 3 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 4 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 6 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 7 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 10 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 9 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 2 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 11 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 1 +14 Sofia Vergara i Joe Manganiello Galerija

Joe Manganiello prije nekoliko mjeseci rastao se od zgodne Sofije Vergare, a sada je u javnosti konačno pokazao svoju novu djevojku Caitlin O'Connor.

Joe Manganiello i Sofia Vergara bili su jedan od najzgodnijih parova Hollywooda, a prije nekoliko mjeseci rastužili su javnost vijestima da se razvode.

Sofia je brzo krenula dalje te se već neko vrijeme šuška da je u vezi s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, a čini se da je sada i Joe našao novu ljubav.

Osim što je odmah vidljivo da je promijenio imidž i skratio kosu, u prvom planu bila je i lijepa plavuša koja je glumcu pravila društvo.

Ime joj je Caitlin O'Connor, a s Joeom je prvi put u javnost izašla na utakmicu američkog nogometaša u Los Angelesu.

Par je prvo uhvaćen u VIP loži, a nakon završetka utakmice spustili su se na teren te fotografirali s maskotom i ostalima.

Caitlin je za večeru kasnije nosila bijelu usku haljinu te visoki rep, a odmah je bilo vidljivo da figurom može konkurirati njegovoj bivšoj od koje je mlađa 18 godina.

O paru se počelo šuškati u rujnu, no do sada ništa nisu potvrđivali.

Podsjetimo, Sofia i Joe rastali su se nakon osam godina braka, a tu su odluku teško donijeli.

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 5 +25 Bianca Censori - 5 Celebrity Grudi je izložila pogledima u prozirnom bodiju, ali ono što je nosila u rukama bilo je još čudnije od njezina bizarnog outfita

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić i Stjepan Vukadin Meri Goldašić i Ana Maria Cuglin Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 6 +26 Meri Goldašić - 1 Zanimljivosti Meri iz MasterChefa iznenadila objavom fotografije u zagrljaju jednog od članova omiljenog žirija: ''Hvala ti za predivne večeri!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene