Svaka čast!

Lijepu kćer Zdravka Mamića baš rijetko viđamo, a sada se pohvalila novim poslovnim pothvatom

Lucija Mamić Lucija Mamić Nika Mokoš 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Mamić Lucija Mamić Tia Mamić Lucija i Iva Mamić - 1 Lucija i Iva Mamić - 2 Lucija i Iva Mamić - 3 Lucija i Iva Mamić - 4 Lucija i Iva Mamić - 5 Lucija i Iva Mamić - 6 Lucija i Iva Mamić - 7 +8 Iva Mamić - 1 Galerija

Lucija Mamić pokrenula je globalnu platformu za kupovinu najrenomiranijih psećih brendova.

Lucija Mamić, kći Zdravka Mamića, nekadašnjeg najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa, a danas bjegunca hrvatskog pravosuđa, pokrenula je novi biznis.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić i Jelena Planinić Zdravka nigdje na vidiku! Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

Lucija je pokrenula globalnu platformu za kupovinu najrenomiranijih psećih brendova HIGH PAW, kako stoji u službenom priopćenju.

"Tržište proizvoda za kućne ljubimce prepuno je povoljnih proizvoda komercijalnih brendova, dok je ponuda luksuznih proizvoda nedostatna. Štoviše, nije postojalo jedno mjesto na kojem se može pronaći ono što se traži bez pregledavanja desetaka različitih internetskih trgovina. Uostalom, većina takvih trgovina za ljubimce s proizvodima više kategorije najčešće je specijalizirana za jedan tip proizvoda. Kasnije sam otkrila da i drugi oko mene nailaze na iste izazove. Tako je nastala ideja da pokrenem HIGH PAW – platformu koja na jednom mjestu nudi najbolje od najboljeg. Cilj je kupcima omogućiti da nađu sve što njihovu kućnom ljubimcu treba, ali ne uobičajene brendove iz trgovine za kućne ljubimce u susjedstvu, već brendove čije je ime sinonim za iznimnu kvalitetu i besprijekoran dizajn", izjavila je Lucija, koja je začetnica brenda u Hrvatskoj.

U pomoć joj je priskočila i Tia Mamić, supruga njezina brata Marija, koja je pozirala u kampanji.

Zdravko Mamić ima još i kćer Ivu, a sve troje djece dobio je sa suprugom Marinom.

Mamićeva djeca, posebice kćeri, ne vole se puno eksponirati, a zaključani su im i profili na društvenim mrežama, no povremeno se ponosni otac znao pohvaliti njima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hiba Abouk - 9 Hiba Abouk - 1 Hiba Abouk - 2 Hiba Abouk - 3 +14 Hiba Abouk - 4 Celebrity Supruga zvijezde marokanske reprezentacije jedna je od najljepših glumica svijeta, a poznata je i hrvatskoj publici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene