još je pod dojmom

Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego i Helena Janjušević - 3 Sandi Pego i Helena Janjušević - 4 Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 12 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević Helena i Sandi s braćom Hadžić - 6 +18 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 2 Galerija

Sandi Pego oglasio se na Instagramu nakon što je s Helenom Janjušević završio kao drugoplasirani u showu "Ples sa zvijezdama".

Najpoznatiji tiktoker u Hrvata, Sandi Pego, završio je svoju plesnu avanturu u showu "Ples sa zvijezdama" na visokim drugom mjestu.

Pogledaj i ovo Helena Janjušević i Sandi Pego - 2 ne zna se koji je zgodniji! Pogledajte izdanja kojima su dvojica poznatih frajera zaludjeli Hrvatice, pokazali su nevjerojatne rezultate teških treninga!

S mentoricom Helenom Janjušević plasirao se u superfinale, no glasovi publike presudili su u korist Pedra Soltza i Valentine Walme koji su odabrani kao pobjednici.

Sandi se nakon finala oglasio na Instagramu gdje je podijelio svoje dojmove, a otkrio je i da je zbog jedne stvari tužan.

"Kad su me pozvali na audiciju bio sam pomalo uplašen, ali istovremeno sretan jer ako se netko voli gibati onda sam to ja. Htio bih se zahvaliti Novoj TV na pruženoj prilici i fenomenalnoj pustolovini koja je stvorila predivne uspomene i još bolje prijatelje. Nitko, ali nitko osim mentora i zvijezda nije svjestan kroz što smo sve prolazili i koliko smo se odricali. Naš život je bio na pauzi, zaboravite sve što imate u svom životu dok stupite korakom u ovu avanturu, a pogotovo ako ulazite sa srcem gdje želite dati 100 posto sebe. Ne mogu reći da nisam pomalo tužan što prvenstveno vama nisam digao taj pehar, ali isto tako mogu reći da je moje srce kao svemir čitajući sve te vaše komentare i poruke, toliko podrške, ljubavi, energije, pozitive, digli smo Hrvatsku na noge i stavili pehar na vaša srca, hvala svima na tome. Helena Janjušević ti si sve, mentor, psihijatar, prijatelj i ratnik, hvala ti i hvala svemiru koji nas je spojio, kako sam i rekao, da nije bilo tebe, ja bi davno odustao", napisao je Sandi uz fotke na kojima pozira s Helenom, a zatim se zahvalio produkciju, sektorima kostima, šminke i rekvizita i svima koju su na bilo koji način sudjelovali u showu.

"Hvala mojim navijačima koji su dolazili u publiku i gubili svoje glasnice navijajući, bili ste fenomenalni. Hvala Maja Šuput i Igor Mešin na druženju i lijepim komentarima i na kraju hvala Marko Ciboci, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić na predivnim i onim kreativnim komentarima koji će sigurno ostati u sjećaju; svi ste ljudi odradili fenomenalan posao, a dalje može samo bolje. Hvala svim mentorima, hvala svim zvijezdama na druženju ove sezone, nije nam bilo lako, a to ne zna svatko. Volim vas sve. Vi ste moji PROBLEMI", zaključio je, a u komentarima su mu obožavatelji čestitali na uspjehu i mnogi su mu poručili da je on njihov pobjednik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandi Pego (@sandi.pego)

Njegova plesna partnerica Helena bila je nešto kraća, a i ona je kao najbolji dio showa izdvojila njihovo prijateljstvo.

"HVALA Sandi, riječi su suvisle koliko sam zahvalna što sam imala te priliku upoznati i plesati s tobom, nevjerojatno sam sretna što nas je ovaj projekt spojio i kratko pišem sada, ali puno je emocija i doživljaja, tako da ću prvo jedno veliko hvala tebi reći", napisala je Helena te je najavila i da slijedi roman kada se naspava.

Njihove plese avanture prisjetiti se u galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +20 Franka Batelić Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jesse Tyler Ferguson - 3 Jesse Tyler Ferguson - 7 Jesse Tyler Ferguson - 2 Jesse Tyler Ferguson - 1 +5 Jesse Tyler Ferguson - 4 Celebrity Zvijezda omiljene serije čeka drugo dijete s dugogodišnjim partnerom: ''Proširujemo svoju obitelj!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene