Rijetko javno pojavljivanje

Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Galerija

U nedjelju je održano finale showa ''Ples sa zvijezdama'', a članica žirija Franka Batelić imala je posebnu podršku iz publike - onu supruga Vedrana Ćorluke.

Osim što je još u nedjelju odradila svoju ulogu članice žirija u showu ''Ples sa zvijezdama'', Franka Batelić nakon 12 godina uskočila je u plesne cipelice i zaplesala u emisiji u kojoj je, kad je sudjelovala kao natjecatelj - i pobijedila.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

A u finalu je ovog puta imala posebnu podršku iz publike, i to u vidu supruga Vedrana Ćorluke, koji ju je ponosno bodrio.

Bilo je to prvo njihovo zajedničko pojavljivanje otkako su objavili da čekaju drugo dijete.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić... Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha" napisala je Franka u objavi na Instagramu, a uslijedila je lavina čestitki.

Par već zajedno ima sinčića Viktora.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +20 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cynthia Nixon i partnerica - 2 Cynthia Nixon i partnerica - 1 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) +15 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda Seksa i grada pokazala svoju suprugu: Vjenčale su se prije 10 godina, ranije je ljubila muškarce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene