Prisjetila se velikog dana

Zvijezda Seksa i grada pokazala svoju suprugu: Vjenčale su se prije 10 godina, ranije je ljubila muškarce

Cynthia Nixon i partnerica - 2 Cynthia Nixon i partnerica - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cynthia Nixon i partnerica - 2 Cynthia Nixon i partnerica - 1 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon i Samuel (Foto: Instagram) Cynthia Nixon i Samuel (Foto: Instagram) Cynthia Nixon - 5 Cynthia Nixon - 1 Cynthia Nixon - 2 +9 Cynthia Nixon - 6 Galerija

Glumica Cynthia Nixon najpoznatija po ulozi Mirande iz ''Seksa i grada'' konačno je pokazala dugogodišnju partnericu.

Cynthia Nixon, 56-godišnja glumica najpoznatija po ulozi Mirande u filmu ''Seks i grad'' na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa svojom suprugom povodom godišnjice braka. 

Pogledaj i ovo Cynthia Nixon (Foto: AFP) uvijek predivne! Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati

Naime, Nixon i njena supuga Christine Marinoni nedavno su proslavile deset godina braka, a na fotografijama zagrljene poziraju u New Yorku.

Na fotografiji je vidljivo da je Cynthia nosila žutu vjenčanicu te zlatni ukras na glavi dok je njezina partnerica imala crno odijelo kombinirano sa zlaćanim prslukom i kravatom boje masline.

U opisu fotografije Nixon je napisala datum vjenčanja ''5/27/12'', a u komentarima su ih prijatelji, obitelj i pratitelji obasipali čestitkama za desetu godišnjicu braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Cynthiju Nixon proslavila je ulogu u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad". Tada crvenokosa Cynthia u seriji je utjelovila uspješnu odvjetnicu Mirandu Hobbes, a gledali smo ju i u dva filmska nastavka.

Cynthia je od tada glumila u brojnim filmovima, serijama te na kazališnim daskama, a zatim je zaplivala i u političkim vodama te se čak kandidirala za guvernerku New Yorka 2018. godine, no nije postigla uspjeh.

A ono što javnost posebno zanima u vezi glumice jest i njezin zanimljiv privatni život. Naime, od 1988. do 2003. godine Nixon je bila u vezi s učiteljem Dannyjem Mozesom s kojim ima dvoje djece, a starije se deklariralo kao transrodno, što je glumica otkrila u ljeto 2018. godine.

Ipak, 2007. godine glumica je otkrila kako je u vezi sa ženom.

"Ne osjećam da sam se promijenila. Cijeli sam život bila s muškarcima i nikada se do tada nisam zaljubila u ženu. Ipak, kad se jesam, nisam to smatrala čudnim. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu", rekla je tada, no 2012. deklarirala se kao biseksualka.

Sa suprugom Christine Marinoni glumica je u sretnoj vezi od 2004. godine, a zaruke su pale 2009. godine. 2012. godine održano je njihovo vjenčanje u New Yorku, i to godinu dana nakon što je Marinoni rodila njihovog sina Maxa Ellingtona.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci, Filip i Paula Marko Ciboci +19 Marko Ciboci Celebrity Strogi Ciboci finale showa najavio fotkom bez majice: ''Tko je spreman za večeras?''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 2 +31 Ivana Knoll - 3 Celebrity Najatraktivnija navijačica u personaliziranom dresu i vrućim hlačicama uspješno prognozirala završetak finala Lige prvaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene