A helena se šokirala

Gradonačelnik Svete Nedelje sasvim iskreno o situaciji koja ga je snašla: ''Ja sam mislio da je skrivena kamera''

Dario Zurovec i Helena Janjušević Dario Zurovec i Helena Janjušević Screenshot 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec i Helena Janjušević Dario Zurovec i Helena Janjušević - 6 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 4 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Galerija

Dario Zurovec i Helena Janjušević u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su tango.

Dariju Zurovcu u novoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' ostvarila se želja pa je tako s mentoricom Helenom Janjušević plesao tango uz pjesmu '''Le femme'' izvođačice Barbare Pravi.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević ''On to non-stop...'' Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje javno priznala što joj najviše smeta kod njega: ''Ja mu kažem da je to malo nepristojno''

''Kad sam bio klinac i kad smo bili na tečaju, taman su ga prekinuli jer nije bilo dovoljno interesa kad smo krenuli učiti tango'', ispričao je Dario u prilogu prije nastupa, a priznao je da je zbog odličnih bodova i komentara na lyrical u prošloj emisiji mislio da je riječ o skrivenoj kameri, a Helena je iskreno dodala da su je reakcije žirija za tu njihovu izvedbu baš šokirale. 

Žiri je pozitivnim komentarima nagradio tango gradonačelnika Svete Nedelje, a to su potvrdili i dobrim ocjenama svi osim Marka, a i gledateljima su se svidjeli pa su ih nagradili devetkom.

"Uvijek kažem pozitivne stvari, a večeras je bila ovo bolja standard verzija. Manje mi se svidjelo držanje, koje je bilo više za valcer nego za tango. Cijela figura ti nije bila napadački raspoložena, ali bilo je puno bolje nego prije", smatra Marko.

"Ti si tu, prisutan, samo da malo pretjeraš s tim. Činjenica da je ovo jedina opaska koju imam, to je stvarno super. Pouzdan si, ne propuštaš korake, tu si uza nju", zaključio je Igor.

"Možda je nedostajalo malo kompaktnosti, ali to su stvarno detalji. Dodala bih malo dinamike i progresivnosti kao šlag na to sve skupa", izjavila je Larisa.

"Pohvalila bih Helenu jer ju jako volim gledati kako pleše. Ti si bio čvrst, karakteran, odlučan, nakon prošlog plesa malo sam se bojala, ali ovo je bilo top", pohvalila ih je Franka.

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 6 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 +40 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Celebrity Daria i Ivan o krizama i ljubavi: ''Nemamo mi nikakve svađe, jednostavno te danas manje volim jer...''

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 +40 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Celebrity Evo kako su tekle pripreme Maje i Marka za novi ples: ''Ja bi tebi pjevao, ja bi tebe zaveo tom pjesmom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene