održavanje mladolikosti

Tko koristi botoks, a tko je zaslužan za Severinin dobar izgled: Domaće zvijezde otkrivaju svoje beauty tajne!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina na eventu - 1 Severina na eventu - 4 Severina na eventu - 2 Paula Šikirić Severina - 1 Severina - 2 Severina - 5 Severina - 3 Paula Sikirić - 5 +4 Paula Sikirić - 2 Galerija

Održavanje zdravlja i mladolikosti kože lice i tijela preduvjet je za dobar izgled. Kriosauna, karboksiterapija, serumi - sve su to male tajne mladolikog izgleda brojnih zvijezda. Komu botoks nije tabu, kakvi trendovi u beauty industriji dolaze iz Južne Koreje te tko je zaslužan za Severinin dobar izgled, pogledajte u prilogu IN magazina.

Čak 51. svjećicu Severina je nedavno ugasila sa svoje rođendanske torte. No kada pogledate ovu pjevačicu, malo tko bi joj dao toliko godina.

''Ja sam vidjela nekoliko fotografija koje su očajne, ali mogu zahvaliti mami. Mama mi ima stvarno dobro lice, ima super jagodice, ima super ten, a ništa na licu nije radila cijeli život. Ali ipak zbog prirode mog posla, puno šminke, puno putovanja i puno umora moramo nekako vratiti koži'', objasnila je Severina. 

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

A koži vraća i neinvazivnim tretmanima.

''Ja sam prvi put probala kriosaunu, doduše izdržala sam samo 40 sekundi, ipak je to bilo minus 130 stupnjeva, ali jako dobro radi za kožu. Morate biti ovako jako zdravi i onda možete ući u tu saunu'', priča Severina. 

Oko botoksa i zatezanja lica lome se koplja. No to su tretmani koji već desetljećima ne izlaze iz mode, pa su često as u rukavu mnogih žena.

''Karboksi za lice, to je nekakav red carpet tretman koji ti daje instant glow i zapravo vraća taj prirodni sjaj isto tako botoks. Znam da je to veliki bauk i dalje, međutim botoks nikad ne izlazi iz mode ako se pravilno primjenjuje, pravilno dozira'', govori influencerica Paula Sikirić. 

Beauty trendovi mijenaju se iz godine u godinu kako se razvija i tehnologija. Veliki hit polako postaje i radiofrekvencijski microneedling.

''Mi ga koristimo za kvalitetu kože, znači za podizanje kvalitete kože. Vrlo dobro rješava ožiljke, osobito ožiljke od akni i za nekakve antiage, bilo da se radi o preventivi, bilo da se radi o ženama 50+ godina, ali prvenstveno znači kvaliteta kože'', govori Ana Volk. 

''Taj microneedling ima zlatne žice sofisticiranije tehnologije uz klasičnu radiofrekvenciju'', dodala je. 

U salonima ljepote muškarci su česti gosti. Najčešće se prepuštaju u ruke stručnjaka kako bi riješili ožiljke i akne, ali i da se pripreme za ljeto.

''Dosta vole isto trbuh, elektrostimulaciju mišića i još nekakve lijepe stvarčice, možemo napraviti da se taj trbuh utegne. Ali Hrvati, rekla bih, prvenstveno ožiljci od akni'', govori Ana Volk. 

A kada se govori o industriji ljepote, ovdje je u samom vrhu Južna Koreja.

''Mi Korejci volimo ljepotu i činimo sve kako bismo razvili to područje. Korejska industrija ljepote je jako dobra'', kaže Hong Sungwook. 

A uz njegovanu kožu, složit će se svi, ni mnogo šminke nije potrebno.

''Kad imaš njegovanu kožu, apsolutno ti ne treba make-up. Ja, evo, trenutačno imam korektor, rumenilo i, naravno, obrve i maskara i kao sjajilo, ali na licu kao licu nemam puder, ne koristim ga i nemam potrebe za korištenjem'', priča Paula Sikirić. 

Koju god metodu izabrali, najvažnije je da se osjećamo zadovoljni i sretni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 +26 Victoria Silvstedt Celebrity Plavokosa ljepotica snimljena s partnerom, kojeg inače krije, a reakcije koje izazivaju očitim detaljem njega ne diraju previše!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić +27 Eni Jurišić Celebrity Domaća pjevačica objavila prvu fotku tek rođene kćeri i otkrila neobično ime koje su joj ona i suprug dali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene