"Hvala, Vedrane…"

Pogledajte Frankinu reakciju na njezinu čudnu fotografiju s Ćorlukom, pokazala je kako se nosi sa šalama na svoj račun!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić Franka Batelić +20 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić reagirala je na svoju smiješnu fotografiju koju je objavio njezin suprug Vedran Ćorluka.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografiju s proslave Praznika rada, na kojoj je posebnu pažnju privukla njegova supruga Franka Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Pjevačica nije bila sprema za fotografiranje, što jasno odaje njezin zbunjeni izraz lica, a iako je u pozadini, Vedran ju je čak i označio na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je sada u svojim pričama na Instagramu odgovorila Vedranu.

Prvo je podijelila istu fotografiju uz komentar "OK" i emotikon koji plače od smijeha, a zatim jednu odrezanu, na kojoj se još bolje vidi njezino lice.

"Hvala, Vedrane", napisala je te je otkrila da je kraj nje sjedila njezina mama Ingrid Zustović, koja se uspjela sakriti iza Vedranova prijatelja.

Da se zna našaliti na svoj račun, potvrdila je još jednom svojom smiješnom fotografijom iz frizerskog salona, a sve njezine objave možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu.

Franku inače svake nedjelje gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je članica žirija.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 +19 Serija Kumovi - 4 Celebrity Momčilo Otašević podijelio urnebesan video s Anom Uršulom Najev, zvijezde "Kumova" ovakve nismo imali priliku vidjeti u seriji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u izazovnom donjem rublju, a sve je dodatno začinila još jednim seksi detaljem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene