"ovo je obiteljski show"

Let 3 u problemima nakon prve probe u Liverpoolu? Stanje na kladionicama nije baš obećavajuće

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 9 Let 3 - 6 Let 3 - 2 Konstrakta i Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 3 In Magazin: Let 3 - 7 +20 In Magazin: Let 3 - 4 Galerija

Let 3 je u Liverpoolu odradio prvu probu za Eurosong, a evo kako je to utjecalo na stanje na kladionicama.

Naši predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, grupa Let 3, prije nekoliko dana stigli su u Liverpool, gdje će se natjecanje održati.

Pogledaj i ovo Zoran Prodanović Prlja i supruga Marija Poljubac za sreću! Prlja iz Leta 3 uhvaćen u romantičnim trenucima sa suprugom, nisu ih omeli ni brojni znatiželjni pogledi!

Tamo su odradili i prvu probu na eurovizijskoj pozornici, a čini se da je to nepovoljno utjecalo na stanje na kladionicama.

Iako prema trenutačnom stanju imaju 66 posto šanse za prolazak u finale i na devetom su mjestu u prvoj polufinalnoj večeri, koeficijenti su počeli rasti, što nije pogodno za naše predstavnike, i ako se uskoro nešto ne promijeni, Hrvatska bi mogla pasti na kladionicama.

Što se tiče ukupnog poretka u samom finalu, Hrvatska je na 14. mjestu i kladionice nam zasad daju tek jedan posto šanse za pobjedu.

Snimka s prve probe leta 3 objavljena je i na službenom profilu Eurosonga na TikToku.

"Oh, mama! Let 3 je stigao u Liverpool", stoji u opisu videa koji je izazvao podijeljene reakcije obožavatelja Eurosonga.

@eurovision Oh mama! Let 3 have revved up into Liverpool 🚜🇭🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound - Eurovision

"Ovakvo nešto još nije viđeno na Eurosongu", "Što je ovo?", "Legende", "Ovo je obiteljski show", "Glasam za njih i nije me briga što drugi kažu", "Traumatizirajuće", neki su od brojnih komentara ispod objave.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 13. svibnja.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +24 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon progovorila o svojem braku, evo kako je komentirala sve glasnija šuškanja o razvodu od Charlesa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u izazovnom donjem rublju, a sve je dodatno začinila još jednim seksi detaljem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene