nikad prežaljena!

Umjetna inteligencija pokazala je kako bi princeza Diana izgledala danas da nije doživjela tragičnu sudbinu

Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana Princeza Diana i Sarah Ferguson - 5 Princeza Diana i Sarah Ferguson - 1 Princeza Diana Princeza Diana s tijarom Spencer Princeza Diana Princ Harry i princeza Diana Princeza Diana i princ Harry Princeza Diana - 6 +15 Princeza Diana - 4 Galerija

U posljednje vrijeme puno se priča o umjetnoj inteligenciji, a sada je ona pokazala kako bi izgledala nikad prežaljena princeza Diana da je još uvijek živa.

U posljednje vrijeme puno se priča o umjetnoj inteligenciji, a sada je ona pokazala i kako bi princeza Diana izgledala sa 62 godine da je još uvijek živa.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Princezina fotografija osvanula je na Instagramu, a fanovi su komentare preplavili samo pozitivnim reakcijama i pokojom tužnom jer princeze, nažalost, više nema.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Журнал о знаменитых людях (@hello__ru)

"Ona je kraljica srca. Toliko je godina prošlo nakon njezine tragične i prerane smrti, no ona se i dalje pamti", "Diana je bila sposobna biti kraljica", "Bila je jedinstvena žena", "Zauvijek u našim srcima", "Nije joj bilo suđeno postati kraljica", pisali su.

Inače, digitalni umjetnik iz Istanbula Alper Yesiltas, koji je pomoću umjetne inteligencije kreirao zadivljujuću seriju fotografija pod nazivom "Kao da se ništa nije dogodilo", ranije je također prikazao kako bi princeza Diana izgledala danas da je izbjegla tragičnu smrt 1997. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Podsjetimo, njezin bivši suprug Charles nedavno je okrunjen i za kralja Velike Britanije, a na Dianino mjesto zasjela je njegova sadašnja supruga Camilla.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šarapova - 6 Marija Šarapova - 5 Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 3 +26 Marija Šarapova - 2 Nekad i sad Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu Sin Franke Batelić Viktor Sin Franke Batelić Viktor Franka Batelić i Sara Jo - 3 +26 Franka Batelić i Sara Jo - 1 Celebrity Franka Batelić raznježila je pratitelje postupkom svog sinčića povodom Majčinog dana, evo što je napravio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene