Kako sad to?

Kanye West dva mjeseca nakon bolne rastave navodno se oženio misterioznom plavušom, a sve se odvilo u tajnosti

Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West - 1 Kanye West - 2 Kanye West - 3 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +7 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West odlučio se na novi korak u životu te se, navodno, u tajnosti oženio svojom zaposlenicom Biancom Censori.

Kanye West oženio se dizajnericom Biancom Censori, koja je zaposlenica u njegovoj tvrtki, i to samo dva mjeseca nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardashian, pišu strani mediji. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Priča se da je reper održao privatnu ceremoniju s Biancom, a par je primijećen kako nosi vjenčano prstenje.

Zajednički su ručali u jednom restoranu u Beverly Hillsu, a paparazzi su ih uspjeli uhvatiti kroz prozor.

Nije poznato koliko se dugo par poznaje od ranije, no Bianca se pridružila Kanyeovoj tvrtki Yeezy u studenom 2020. godine.

Prošlog mjeseca Kanye je objavio i novu pjesmu ''Censori Overload'', koja je posvećena novoj ženi u njegovu životu, a sada je jasno i zašto je pjesmi dao to ime.

Podsjetimo, reper je brak s Kim Kardashian okončao nakon osam godina braka.

Kanye je inače Kim preklinjao da mu se vrati, ali članica slavnog klana jedva je čekala finalizirati rastavu. Kanye se već neko vrijeme bori s problemima mentalnog zdravlja, a zbog toga je patio i njihov brak u kojem su dobili četvero djece.

Prošle godine Kanye je i zakonski promijenio ime u Ye, a čini se da sada okreće potpuno novu stranicu u životu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Goran Navojec i Marija Škaričić - 2 Goran Navojec i Marija Škaričić - 1 +12 Goran Navojec i Marija Škaričić - 4 Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene