"Nas troje!"

Atraktivna sestra Jerka Leke pokazala muža, kojeg inače skriva od javnosti, a nedavno su dobili i prvo dijete!

Jelena Leko Jelena Leko Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko sa suprugom Jelena Leko Jelena Leko - 2 Jelena Leko Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 5 Jelena Leko Jelena i Jerko Leko Jelena Leko Jelena Leko +13 Jelena Leko - 4 Galerija

Jelena Leko objavila je rijetku fotografiju sa suprugom Josipom, za kojeg se udala prošle godine, a nedavno su dobili sina.

Sestra našeg bivše Vatrenog Jerka Leke, atraktivna Jelena Leko, nema običaj objavljivati fotografije sa suprugom Josipom na društvenim mrežama i dosad ga je pokazala samo na fotografijama s njihova vjenčanja.

No sada je podijelila jedan poseban trenutak s njim i njihovim novorođenim sinčićem Raulom Gabrielom.

"Nas troje. Naše najdraže Međugorje", napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj je muž grli i ljubi u glavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

"Divni", "Uvijek tako sretni bili", "Prekrasan par", neki su od brojnih komentara ispod fotografije, a Jelena je dobila i komplimente za svoju liniju nakon poroda.

Podsjetimo, Jelena je rodila sina krajem kolovoza ove godine, a sretnu vijest podijelila je na Instagramu. Za hercegovačkog poduzetnika Josipa udala se u lipnju 2022. na raskošnoj ceremoniji u Tučepima pored Makarske.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te se odmah zaljubila u njega, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske se prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 +26 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: "Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene