Bol ne prestaje

Sanja Doležal emotivnom se fotografijom prisjetila pokojnog supruga: ''Neno, zar već toliko?''

Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 6 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 7 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 8 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 9 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 5 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 4 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 3 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 2 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 1 +18 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal prisjetila se svog pokojnog supruga te na Instagramu objavila njegovu fotografiju uz datum rođenja i datum smrti, fanovi ne vjeruju da je prošlo već toliko godina.

Sanja Doležal prisjetila se svog preminulog supruga Nenada Šarića.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal - 2 Baš je uživala Naša bivša eurovizijska predstavnica famu oko Dore izbjegla je na najdražem mjestu, a društvo joj je pravio dražesni prijatelj!

Uz njegovu fotografiju s pozornice, Sanja je u opis kratko napisala njegovo ime te dva važna datuma, njegovo rođenje i datum kad nas je napustio.

"Neno. 10.10.1947.-03.05.2012", pisalo je.

Nenad je preminuo u 66. godini od posljedica teškog moždanog udara.

Njezini pratitelji u komentarima ne mogu vjerovati da je od ove tragedije prošlo već 11 godina.

''Tužno. Premlad i predobar čovjek'', ''Vrijeme leti, a stoji…'', ''Zar već toliko?'', ''Isuse, 11 godina. Neno…'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Nenad i Sanja bili su u braku nešto kraće od 20 godina, a ljubavnu vezu su započeli nakon što se Nenad pridružio drugoj postavi Novih fosila kao bubnjar.
Nenad je iza sebe osim supruge ostavio i četvero djece. Luku i Leu je dobio u braku sa Sanjom, a Svena i Lanu u prethodnom braku.

Sanja se nakon smrti supruga na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj težak gubitak. Danas opet nastupa i s Marinkom Colnagom i Vladimirom Kočišem-Zecom izvodi najveće hitove Novih Fosila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 5 Celebrity Severina nakon šokantne tragedije u Beogradu otkazala koncert: ''Kad svi zanijeme i tišina zavlada...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 +26 Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte Frankinu reakciju na njezinu čudnu fotografiju s Ćorlukom, pokazala je kako se nosi sa šalama na svoj račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene