spojili ugodno s korisnim

Sanja Doležal javila se s jedne od najpoznatijih svjetskih atrakcija, a s omiljenim društvom napravila je i show "preko bare"!

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +16 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal na Instagramu je objavila fotografiju sa slapova Niagare, koje je posjetila s Marinkom Colnagom i Vladimirom Kočišem Zecom prije koncerta u Kanadi.

Nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec otišli su nastupati "preko bare".

Pogledaj i ovo Sanja Doležal - 2 Duga je lista hitova Sanja, Zec i Marinko donose najveće hitove Novih fosila u Lisinski, a evo zbog kojih im pjesama zastaje knedla u grlu!

Prije koncerta posjetili su slapove Niagare, a Sanja je njihovu fotografiju s poznate turističke atrakcije objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

"A frizura i dalje postojana... trovremenska Sanja!", "Predivna fotografija", "Veliki pozdrav za sjajnu ekipu", pisali su im oduševljeni fanovi.

Sanja se zatim pohvalila i odličnom atmosferom s njihova koncerta u kanadskom gradu Mississauga, u blizini Toronta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Sanja, Marinko i Zec počeli su skupa svirati još prije 40 godina, kao članovi grupe Novi fosili, a toliko traje i njihovo prijateljstvo.

"Marinko je uvijek bio broj jedan što se tiče zabave i stvaranja gluposti, Zeca smo zvali Modni, uvijek je pratio modu. Otkad sam ja došla u bend, Zeca zovemo Zeko, a Marinka zovemo Debeli, makar je sad najmršaviji u bendu, ali ja se sjećam '83. kad sam došla, bio je zaista vrlo visok. Uvijek je bio jak, uvijek je pokazivao mišiće i pitao je l' ovo ruka ili noga, hvalio se svojom atletskom figurom. Sad je malo previše smršavio, pa ga tjeramo da jede, da dobije koju kilu", ispričala je Sanja nedavno u In Magazinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić zauzela čudnu pozu, no fanovi gledaju samo u jedno: "Zavidim onima koji ti mogu biti blizu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene