mladi plenki?

Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

Andrej Plenković na Interliberu Andrej Plenković na Interliberu Tomislav Kristo / CROPIX 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković na Interliberu - 3 Andrej Plenković na Interliberu - 4 Andrej Plenković na Interliberu - 1 +16 Andrej Plenković na Interliberu Galerija

Sport našem premijeru Andreju Plenkoviću nikada nije bio stran, a sada je osvanula njegova fotografija iz vremena kada je bio vaterpolist.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se u nedjelju sa Svjetskog prvenstva u Dohi, gdje su osvojili zlato. U Banskim dvorima ugostio ih je premijer Andrej Plenković.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo u ime članova Vlade i svih ljubitelja hrvatskog sporta od srca čestitati na zlatu u Dohi te srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu. U olimpijsku godinu sa srebrom i zlatom mogu ući samo vrhunski sportaši i vaterpolisti, sjajan izbornik i treneri uz potporu naših velikana. Ovo govori da je hrvatski vaterpolo najtrofejniji sport. Ono što se činilo nemogućim, Ivice, da će netko preskočiti Ratka Rudića, ti si to uspio. Ovakav uspjeh je fascinantan", rekao je Plenković vaterpolistima. 

Pogledaji ovo Andrej Plenković Celebrity Andrej Plenković pozirao je s ljupkim hostesama, osmijeh koji su mu izmamile na lice nije skrivao!

Sport našem premijeru nije nikad bio stran. Stranica na Facebooku Dnevna doza makarskog nereda objavila je svojevremeno fotografiju za koju tvrde da je na njoj aktualni premijer.

"Andrej Plenković (u krugu) s 14 godina kao član momčadi vaterpolskog kluba Galeb iz Makarske 1984. godine. Trener Matko Kostanić", piše u opisu fotografije.

"Vidi mišića... I pločice se vide", jedan je od komentara.

"To je bilo prije anemije", drugi je komentar.

Pogledaji ovo Andrej Plenković i kći Mila Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

Zanimljivo je da je aktualni premijer trenirao i košarku u mlađim danima, ali i da nije bio u vojsci zbog anemije, no takvih problema nije imao u košarkaškim danima.

''Prije svake sezone svi igrači morali su proći liječnički. Da nešto nije bilo u redu, sigurno ne bi igrao'', dodao je trener koji je vodio Plenkovića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić Severina - 3 Severina - 1 Severina +25 Severina - 4 Celebrity Evo kako je Davor Bernardić reagirao na vijest da je Severini sud vratio sina, ranije je o njoj pričao i u Saboru!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 +24 Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom opet je rastopio srca ekipe na Instagramu, ovaj prizor je stvarno neodoljiv!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene