buduće zanimanje?

Majin Bloom opet je rastopio srca ekipe na Instagramu, ovaj prizor je stvarno neodoljiv!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput - 2 +18 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput podijelila je novu fotografiju sinčića Blooma kojem se posebno sviđa pilotska uniforma, evo kako mu stoji.

Pjevačica Maja Šuput svoje pratitelje redovno voli razveseliti novim fotografijama i zgodama svog sinčića Blooma, a sad ga fotografirala u uniformi pilota koja je sve raznježila.

Obzirom na to koliko putuje avionom sa svojim roditeljima, ne čudi što je Bloom zavolio ovo zanimanje, a pilot je odlučio biti i u igraonici u kojoj su sva zanimanja i atrakcije dizajnirani za djecu. Riječ je o "Minipolisu", mjestu na kojem djeca mogu raditi apsolutno sve poslove kao i odrasli, a u čemu seveć jednom okušao i Bloom.

''Samo avioni... Pilot Bloom'', napisala je pjevačica u objavi na kojoj vidimo kako maleni vješto upravlja ''avionom'', a možete ju vidjeti na njenom Instagramu.

Prije toga objavila je i nekoliko njegovih fotografija u trendi odjeći, a posebnu pozornost ukrale su Martens čizme koje je nosio, a koje koštaju i do 80 eura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je Blooma dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim 2021. godine.

Inače, Maja s obitelji ovih dana boravi u Puli, a pokazala je i u kakvom su luksuznom smještaju odsjeli.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Petar Grašo, Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović s mamom i sestrama - 5 Lejla Filipović s mamom i sestrama - 1 +27 Lejla Filipović - 1 Celebrity Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene