objavila zajedničke fotke!

Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović s mamom i sestrama - 5 Lejla Filipović s mamom i sestrama - 1 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom +21 Lejla Filipović sa sestrom Amelom Galerija

Lejla Filipović podijelila je predivne fotografije s mamom i sestrama koje ne vole medijsku pozornost, a susrele su se jer je jedna od njih slavila poseban dan.

Bivša misica Lejla Filipović i supruga našeg voditelja i glumca Tarika Filipovića na Instagramu je raznježila pratitelje novim fotografijama sa svojom majkom Fehmom i sestrama.

Četiri dame za svoj susret imale su poseban povod, Lejlina sestra Đenana slavila je rođendan, a obilježile su ga u Dubrovniku na zajedničkom ručku.

Potom je Lejla objavila fotografije sa sestrom i posvetila joj poseban opis.

''Moja ''mlađa starija'' sekica slavi rođendan…Odlikašica, 55! Sretno srećo moja, sretne smo što te imamo, sretna sam što te imam u životu… Puno te voli tvoja mala seka'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Osim Lejle i Đenane, Fehma ima i treću kćer Amelu.

Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, a dodatno ih je povezala obiteljska tragedija.

Naime, dok su Lejla i njezine sestre još bile maloljetne, njihov otac iznenada je umro, pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, no pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Tada se prezivala Šehović, a 2007. godine udala se za glumca Tarika Filipovića i uzela njegove prezime. Par je i danas u sretnom braku i zajedno su dobili sna Armana, dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojeg.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 13 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 +25 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 Celebrity Peco nije ostao dužan hejterima na komentar ispod objave s njegovom partnericom, evo što im je odbrusio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo +25 Hana Huljić Nekad i sad Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene