To im je u genima

Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović sa sestrom Amelom Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 2 +20 Lejla Filipović - 1 Galerija

Lejla Filipović izvela je svoju majku, sestru i nećakinju na večeru, a zajedničkim fotografijama brzo se pohvalila na društvenim mrežama, pogledajte kako su se provele.

Naš bivša misica i supruga Tarika Filipovića Lejla Filipović na svojim je Instagram pričama podijelila zajedničke fotografije s majkom i sestrom te nećakinjom.

Lejla ih je izvela na večeru u jedan sarajevski restoran gdje je ovih dana otišla, a dame su iskoristile večer za sebe. Prvo je podijelila fotografiju na kojoj ona, mama Fehma te predivna sestra Amela i nećakinja Selma sjede za stolom s tek pristiglim jelima, a potom je objavila fotografiju s majkom na kojoj ju ona ljubi u obraz.

''Nitko kao majka'', dodala je Lejla na tu fotografiju i stavila emotikon srca.

Na fotografiji je vidljivo kako Lejla i njena sestra neodoljivo sliče, a njih dvije imaju i još jednu sestru Dženadu koja ovu večer nije provela s njima. Inače, sve tri sestre svojom prirodnom ljepotom zaslužuju samo najljepše komentare, a na ovoj fotografiji vidljivo je da je njihovu ljepotu naslijedila i nećakinja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Škaljić (@mimi.cipi)

Njih četiri međusobno su si sve jer im je, dok je Lejla još bila dijete, preminuo otac, a mama Fehma preuzela je o djeci i kućanstvu svu brigu.

Fotografijama s majkom i sestrama Lejla se često zna pohvaliti, a svaki slobodan trenutak iskoristi da otputuje u Sarajevo iz Zagreba.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 5 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 +26 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene