"Hvala ti što postojiš"

Tarik Filipović na romantičan način čestitao rođendan svojoj Lejli: "Znam da se damama ne spominju godine, ali zeznuh u prvoj rečenici"

Lejla Filipović i Tarik Filipović Lejla Filipović i Tarik Filipović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 3 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović - 2 +20 Tarik i Lejla Filipović - 3 Galerija

Tarik Filipović na svom Instagram profilu objavio je video zapis sa Lejlinim fotografijama, a u pozadini je svirala pjesma "Lejla" od pjevača Seida Memića Vajte.

Voditelj i glumac Tarik Filipović na emotivan način čestitao je svojoj supruzi Lejli Filipović 47. rođendan.

Podijelio je video sa njezinim fotografijama, a u pozadini je svirala ljubavna balada "Lejla" izvođača Vajte.

"47 godina uljepšavaš ovaj svijet. 17 godina činiš moj život ljepšim… mene sretnijim… malena palčica koja je svoj otisak ostavila u srcima mnogih ljudi premda bih je,ljubomorno,imao samo u svom… bez patetike - hvala ti što postojiš Sretan rođendan ljubavi… voli te tvoj T", napisao je pa se našalio za kraj:

"Znam da se damama ne spominju godine, ali zeznuh u prvoj rečenici".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

"Volim te", odgovorila mu je u komentaru Lejla pa dodala emotikon srca.

Severina, Nina Badrić, Kaliopi te mnogi drugi pratitelji poželjeli su u komentaru Lejli sretan rođendan i uputili joj divne želje.

Podsjetimo, Tarik i Lejla vjenčali su se na Staru godinu 2007. godine, a dva mjeseca kasnije dobili su sina Armana. Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima i sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Celebrity Šuput se pohvalila užarenom atmosferom na jednoj dalmatinskoj svadbi i objavila fotografije: "Dalmacija gori!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Bruna - 1 Neymar i Bruna - 3 Neymar i Bruna - 4 Neymar i Bruna - 5 +21 Neymar i Bruna - 6 Zanimljivosti Poslije javnog priznanja da je varao trudnu partnericu, sad se pohvalio sretnim vijestima: "Već te jako volimo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene