"Hvala što si nas odabrala"

Poslije javnog priznanja da je varao trudnu partnericu, sad se pohvalio sretnim vijestima: "Već te jako volimo!"

Neymar i Bruna - 2 Neymar i Bruna - 2 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Bruna - 1 Neymar i Bruna - 3 Neymar i Bruna - 4 Neymar i Bruna - 5 Neymar i Bruna - 6 Neymar i Bruna - 7 Neymar i Bruna Biancardi - 3 Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 4 Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 5 Neymar - 1 +15 Neymar - 2 Galerija

Neymar je na svom Instagramu objavio niz simpatičnih fotografija u kojima je otkrio kako je postao tata.

Brazilski nogometaš Neymar sa svojom partnericom Brunom Biancardi dobio je djevojčicu Mavie. Objavio je niz fotografija s Brunom i djetetom ispod kojih je otkrio kako je sretan.

"Naša Mavie stigla je da upotpuni naše živote. Dobro došla, kćeri! Već te jako volimo. Hvala što si nas odabrala", pisalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Pratitelji su im u komentarima napisali hrpu čestitki i lijepih želja povodom rođenja djeteta.

Inače, Neymar je u lipnju ove godine prevario svoju partnericu Brunu te joj se javno ispričao nakon što je vijest izašla po svim medijima, a podršku na Instagramu tada mu je pružio njegov otac.

"Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše obitelji. Opravdavam ono što se ne može opravdati. Nisam ovo morao napraviti, ali ti si mi potrebna u NAŠEM životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš biti uz mene i koliko ja želim biti uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se reći da pravim greške svakog dana, na terenu i izvan njega, ali greške u svom privatnom životu rješavam kod kuće, u privatnosti, sa svojim prijateljima i obitelji", započeo je nogometaš podužu objavu.

"Bru, već sam ti se ispričao za svoje pogreške i zbog nepotrebnog izlaganja. No osjećam se obveznim tu ispriku ponoviti i javno", dodao je tada.

Vijest o prevari zbunila je brojne Neymarove pratitelje zbog navodnog ugovora koji je nogometaš sklopio s Brunom. Navodni "sporazum" između para je da Neymar može biti s drugim djevojkama sve dok je diskretan. Zabranjeno mu je biti s prostitutkama i voditi ljubav bez prezervativa te ih ne smije poljubiti u usta. Sve dotad 31-godišnji nogometaš navodno je slobodan flertati, pa čak i imati spolni odnos s drugim ženama, pisala je stranica Em Off.

Podsjetimo, Neymar i Bruna u travnju su objavili kako čekaju svoje prvo dijete, a on već ima sina s bivšom partnericom Carolinom Dantas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 8 +25 Ana Nikolić - 2 Celebrity Srpska folk-diva poslije ozbiljnih životnih problema pojavila se u javnosti i pokazala da je okrenula novu stranicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +25 Deniss Grgić - 2 Celebrity Prekrasna Hrvatica koju uspoređuju s holivudskom glumicom pozirala u prozirnoj opravici pa istaknula bujnu stražnjicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene