Dobitna kombinacija!

Lejla Filipović pokazala kako izgledaju njezine sestre i majka: "Divne! Mama kao med slatka!"

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom i sestrama Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 +17 Lejla Filipović sa sestrom Amelom Galerija

Lejla Filipović pozirala je u društvu majke Fehme i sestara Amele i Dženade, a sve su dobile brojne komplimente.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović na svojem profilu na Instagramu javila se iz Sarajeva.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

Tamo je provela vrijeme sa svojom obitelji, a objavila je niz fotografija na kojima pozira s mamom Fehmom i sestrama Amelom i Dženadom.

"Imamo poker najjači na svijetu... Majka i tri kćeri", napisala je Lejla, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Predivne sve četiri", "Ljepota je stvarno nasljedna!", "Divne! Mama kao med slatka!", "Dobitna kombinacija", "Baš ste sve lijepe", nizali su se komentari.

Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, a dodatno ih je povezala obiteljska tragedija.

Naime, dok su Lejla i njezine sestre još bile maloljetne, njihov otac iznenada je umro, pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, no pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Tada se prezivala Šehović, a 2007. godine udala se za glumca Tarika Filipovića i uzela njegove prezime. Par je i danas u sretnom braku i zajedno su dobili sna Armana, dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojeg.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Cvetković, Survivor - 1 Leo Cvetković, Survivor - 2 Leo Cvetković, Survivor - 3 Leo Cvetković, Survivor - 4 +18 Leo Cvetković, Survivor - 5 Celebrity Leo nam je otkrio za čime najviše žali poslije kraja avanture Survivor, a evo i tko su njegovi favoriti za pobjedu!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene