I danas ludo zaljubljeni!

Pogledajte kako su Tarik i Lejla izgledali kao novopečeni supružnici 2008. godine, ljepota naše bivše misice zbilja ne blijedi!

Tarik i Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 1 Jurica Galoic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik i Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik i Lejla Filipović - 5 Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla FIlipović Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 +13 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Galerija

Tarik i Lejla Filipović bili su gosti na Severininoj promociji albuma 2008. godine, a samo nekoliko mjeseci prije izrekli su sudbonosno ''da''.

Novopečeni supružnici Tarik i Lejla Filipović 2008. godine bili su gosti na Severininoj promociji albuma 2008. godine koja je izgledala poput pravog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović Već je toliko prošlo! U obitelji Tarika i Lejle Filipović ovih se dana slavilo i to baš lijepim povodom: "Hvala ti na najljepših 16!"

A baš poput pravih uzvanika, Tarik i Lejla sređeni su stigli na ovo ''vjenčanje''. Tarik je nosio odijelo na prugice dok je Lejla zasjala u crnoj haljini na bretele. Njihove fotografije dokaz su da naša missica nije gotovo ništa ostarjela, a i danas izgleda besprijekorno kao i te davne 2008. godine.

Inače, samo par mjeseci prije ovog događanja Tarik i Lejla stali su pred oltar i to na Staru godinu 2007. godine, a dva mjeseca kasnije dobili su sina Armana.

Par često dijeli zajedničke fotografije i na društvenim mrežama, a sudeći po tim slikama, njihova ljubav nije ni do danas nimalo splasnula.

Inače, prije Tarika Lejla je bila u braku s Dadom Majolijem te s njim ima sina Dinu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Chelsy Davy i princ Harry - 7 Chelsy Davy i princ Harry - 6 Chelsy Davy i princ Harry - 5 Chelsy Davy i princ Harry - 4 +19 Chelsy Davy i princ Harry - 3 Zanimljivosti Internetom se opet širi video kada je princa Harryja javno ponizila bivša djevojka, ovo morate vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene