Nije im šutio!

Peco nije ostao dužan hejterima na komentar ispod objave s njegovom partnericom, evo što im je odbrusio!

Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 13 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 11 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić Peco Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Galerija

Marko Pecotić Peco proveo je neko vrijeme na svojim društvenim mrežama te odgovorio hejterima koji su ostavili svoje mišljenje u komentarima, evo kako im je odgovorio.

Marko Pecotić Peco na svom je Instagramu podijelio sretne trenutke sa svojom partnericom Silvijom Dvornik, no čini se da se to nekim njegovim pratiteljima i korisnicima interneta nije svidjelo.

Ispod njegove objave našli su se hejteri koji su mu rekli svoje mišljenje, a evo kako im je Peco odgovorio.

''Kad već citiraš Božje zapovijedi i širiš lažni moral... A ono ne poželi tuđeg ženidbenog druga?'', upitao se jedan pratitelj.

''Alo svetice, nisam te prepoznao s lažnog profila. Tako ćeš sigurno u raj, a ja u pakao. Naravno. Jer ste svi vi sveti, do jednoga'', napisao je glazbenik.

''Bože dragi, kako ste oboje antipatični, naporni, agresivni. Bez veze ste, ali nemoguće vas je ne vidjeti jer iskačete iz paštete'', poručila je druga žena glazbeniku, a on je i na taj komentar odgovorio.

''Miss simpatičnosti... ima opcija otprati ili blokiraj pa ti nećemo kvariti tvoj savršeni, skriveni život'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pecotić Peco (@markopeco)

Mislite li da je Peco burno reagirao na komentare?

  • Da
  • Ne, neka im je rekao!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, 2022. godine Hrvatskom se brzinom munje proširila vijest da se Pecotić rastaje od svoje supruge Irene i to zbog druge žene, Silvije.

Pogledaji ovo Irena Pecotić Celebrity Dok Splitom kruže šuškanja o prekidu Pece i Silvije, njegova bivša objavljuje sumnjive stihove: ''Kad počneš lutat...''

Njihova veza tad je postala glavna tema medija, a zadržalo se to i sve do danas.

Ipak, na zle komentare Peco i Silvia se ne osvrću već uživaju u svojoj ljubavi. Stalno imaju zajedničke nastupe, a nedavno su otputovali i u Rim.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 1 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 2 +26 Matt LeBlanc - 5 Nekad i sad Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene