Nešto im poručuje?

Dok Splitom kruže šuškanja o prekidu Pece i Silvije, njegova bivša objavljuje sumnjive stihove: ''Kad počneš lutat...''

Irena Pecotić Irena Pecotić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 14 Irena Pecotić - 15 Irena Pecotić - 13 Irena Pecotić - 12 Irena Pecotić - 10 Irena Pecotić - 9 Irena Pecotić - 8 Irena Pecotić - 7 Irena Pecotić - 6 Irena Pecotić - 5 +21 Irena Pecotić - 4 Galerija

Bivša supruga Marka Pecotića Irena Pecotić objavila je novu priču na svom Instagramu, a stihovi koje je stavila u pozadinu brojne su nagnali da pomisle kako govore upravo o raskidu s glazbenikom.

Glazbeni i ljubavni par Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik još se nisu oglasili o natpisima da im je veza u krizi te da imaju financijskih problema što se šuška posljednjih dana.

Međutim, njegova bivša supruga Irena Pecotić takvih problema nema, a sada je nove komentare potaknula i svojim pričama na Instagramu.

Irena se pohvalila urodom iz svog vrta i pokazala da joj nije teško ubrati svježe povrće, a uz objavu je stavila i znakovitu pjesmu.

Riječ je o singlu Dražena Žanke "Zagora me rodila" čiji početni stihovi glase "Otiša sam davno iz tvog zagrljaja, a kad lutat počneš nikad tome kraja…".

Irena je snimila puna građevinska kolica svježe ubranog povrća, a mnogima je osim povrća ipak u prvom planu bila pjesma čiji stihovi na Ireninom Instagramu možda govore o raskidu s glazbenikom.

Podsjetimo, Peco je ostavio nakon 17 godina braka svoju suprugu Irenu zbog Silvije koja mu je bila prateća pjevačica.

Njih dvoje unajmili su stan nedaleko od splitskog Parka mladeži, a po splitskim kuloarima nedavno se šuškalo da su Silvia i Peco prekinuli jer nemaju novca jer je pjevač jedno vrijeme proveo kod svoje majke. No, oni su te glasine prekinuli zajedničkom objavom na društvenim mrežama.

Silvia je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, na licu joj se isticao osmijeh, a poglede je mamio i njezin isklesani trbuh.

Ona je postala poznata široj domaćoj javnosti upravo kada se doznalo za njezinu vezu s Pecom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 +26 Stjepan Vukadin Celebrity Omiljeni član žirija ''MasterChefa'' pozirao je sa sinčićem koji je od tate naslijedio izgled, a sudeći po ovoj fotki i još nešto važno!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene