Nastavila sa životom

Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Irena Pecotić Irena Pecotić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 2 +19 Irena Pecotić - 1 Galerija

Irena Pecotić čestitala je svojoj sestri godišnjicu braka, pa se usput i našalila na vlastiti račun.

Bivša supruga splitskog pjevača Marka Pecotića Pece, farmaceutkinja Irena Pecotić, postala je zanimljiva domaćoj javnosti kada se doznalo za njihov razvod.

Par je bio u braku 17 godina i zajedno su dobili dvojicu sinova, a Marko je zatražio razvod jer se zaljubio u svoju kolegicu Silviju Dvornik, o čemu je sam otvoreno progovorio u medijima.

Irena se sada našalila na račun svojeg ljubavnog statusa u čestitki koju je uputila sestri i zetu povodom njihove godišnjice braka.

"Plovite i dalje u ljubavi, a ja ću skakutati oko vas", napisala je uz emotikon koji plače od smijeha i njihovu fotografiju sa svadbe koju je objavila u pričama na Instagramu i koju možete pogledati u galeriji.

Njezin bivši suprug i žena zbog koje ju je ostavio više ne skrivaju koliko su zaljubljeni i na društvenim mrežama bilježe zajedničke romantične trenutke, a često ih se može vidjeti i u šetnji splitskom rivom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvia Dvornik (@silviadvornik)

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava +14 Sanja Vejnović - 1 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene