ljubav cvjeta

Marko Pecotić i Silvia Dvornik prošetali splitskom rivom i jasno pokazali fotografima da se više ne namjeravaju skrivati!

Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 5 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 5 Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić Peco - 1 Marko Pecotić Peco - 2 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 5 Galerija

Marko Pecotić snimljen je u šetnji splitskom rivom sa svojom partnericom Silviom Dvornik.

Pjevač Marko Pecotić Peco i njegova partnerica Silvia Dvornik više ne skrivaju koliko su zaljubljeni i u zadnje ih se vrijeme sve češće može vidjeti zajedno u javnosti.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik Spremna za ljeto! Pecina Silvija u bikiniju pokazala brutalne trbušnjake, a zaljubljeni pjevač nije se mogao suzdržati od komentara!

Fotografi su ih sada ulovili na osunčanoj rivi u Splitu, kojom su prošetali držeći se za ruke. Znatiželjni poglede nisu im pokvarili raspoloženje, a kad su ugledali fotografe Peco im je čak i mahnuo te su oboje razvukli su još šire osmijehe.

Peco je ovog vikenda otvorio i sezonu kupanja, čime se povalio u svojim pričama na Instagramu, a podijelio je video koji je snimila Silvia.

Podsjetimo, otkako je pjevač javno priznao da se zbog Silvije nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene Pecotić, s kojom ima dvojicu sinova, njihova veza puni stupce medija.

Peco je o svemu nedavno progovorio u emisiji IN Magazin.

"Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

"Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni", ispričao je Pecotić.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić - 12 +16 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Ivan Šarić objavio fotografiju uplakane Korane Gvozdić, a razlog njezinih suza sve je nasmijao: "I ti si nam malo natečen"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene