Šuška se po Splitu!

Peco i njegova Silvia našli se u ljubavnim problemima? On je boravio kod majke, a iz jednog razloga više ne nastupaju često zajedno!

Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Jakov Prkic/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 2 +22 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 15 Galerija

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco jedan su od najpopularnijih splitskih ljubavnih parova, međutim šuška se da je došlo do nevolja u raju.

Splitski ljubavni par Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco dosad su svakim svojim pojavljivanjem u javnosti odavali dojam velike zaljubljenosti, baš kao i objavama na društvenim mrežama, no nedavno su gradom počele kružiti glasine o njihovim prvim problemima.

Naime, Silvia već neko vrijeme radi u butiku jednog našeg modnog brenda, a ona i Peco žive u unajmljenom stanu u blizini Parka mladeži i do nedavno se Splitom pričalo kako su prekinuli zbog financijskih poteškoća jer je on neko vrijeme proveo kod majke. Uz to više ne nastupaju često zajedno s bendom u kojem mu je Silvia prateća pjevačica jer su mu koncerti s 4 Tenora puno isplativiji, prenosi Story

Ako su problemi između njih i postojali, par je nakon šuškanja objavio zajedničku fotografiju na Instagramu i tako svima dao do znanja da je među njima sve u redu.

Silvia je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, na licu joj se isticao osmijeh, a poglede je mamio i njezin isklesani trbuh.

Ona je postala poznata široj domaćoj javnosti upravo kada se doznalo za njezinu vezu s Pecom. On je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon je potvrdila ono o čemu se već dugo šuška kad je njezin brak u pitanju: ''Da, istina je...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput iznenadila je malo drugačijom fotografijom s voljenim suprugom, a svi su odmah primijetili i jednu sličnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene