Golupčići!

Maja Šuput iznenadila je malo drugačijom fotografijom s voljenim suprugom, a svi su odmah primijetili i jednu sličnost!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +21 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput iznenadila je svoje pratitelje novom fotografijom sa suprugom Nenadom Tatarinovim, supružnici su pozirali za jedan selfie, a Maja je otkrila i kako njen suprug radi s plaže.

Naša pjevačica Maja Šuput objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama i ovog puta malo iznenadila pratitelje. Ona i njen suprug pozirali su za jedan selfie, a čini se da je Maja Nenadu Tatarinovu sjedila u krilu pa okinula fotografiju dok su odmarali u kafiću pokraj plaže.

I Maja i Nenad nosili su slamnate šešire, a pjevačica je u opis fotografije dodala: ''Ljetni selfi''.

Njezini pratitelji u komentarima su ih preplavili komplimentima kako su lijep par, a Maja je u Instagram priči otkrila i da njen suprug radi s plaže pa ga je fotografirala dok je na laptopu tipkao na ležaljci ispod suncobrana na plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja i Nenad ovo ljeto sa sinčićem Bloomom ljetuju u Hrvatskoj jer Maja ima krcat raspored s koncertima, a već neko vrijeme borave i u novom resortu u Istri gdje Bloom uživa u igri u bazenu.

Podsjetimo, Maja se za Nenada udala 2019. godine, 2021, godine njihov je brak obogatio sinčić kojeg Hrvati na Majinim društvenim mrežama obožavaju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njezine kćeri, pomalo drskim odgovorom i fotkama s plaže rekla je što misli

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić i Buryana - 3 +26 Lidija Bačić i Buryana - 2 Celebrity Lile u crnim tangicama i seksi opravici raspametila je i one najčvršće, a u prisnim kadrovima pridružila joj se i kolegica iz Slovenije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene