Ella još šuti

Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njezine kćeri, pomalo drskim odgovorom i fotkama s plaže rekla je što misli

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +20 Ella Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njene kćeri Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, na ovu novost nije se osvrtala.

Danijela Dvornik objavila je nove fotografije s plaže nakon što su se danas brzinom munje domaćim medijima proširile vijesti da se njezina kći Ella Dvornik rastaje od supruga Charlesa Pearcea.

Međutim, njezina majka navode nije komentirala već je pažnju osvrnula na sebe i predivan krajolik u kojem živi, a u opis je dodala: ''Samo par kilometara od Sutivana, na južnoj strani Brača… Maldivi. S konobom i najboljom svježom ribom kakve nema nigdje''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

24 sata kontaktirali su Danijelu za komentar o Ellinom razvodu, a ona je pomalo otresito kratko odgovorila: ''Nisam ništa čitala. Ne znam ništa, u vuko*ebini sam. Neću ništa sad komentirati pa na odmoru sam''.

Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik potvrdila je vijest da se razvodi od svog supruga Charlesa Pearcea i tako konačno stala na kraj pričama i potvrdila šuškanja o problemima u njihovu braku.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda", izjavila je Ella za Story.

Ella je u posljednje vrijeme bila tema u medijima jer su počele kružiti glasine da se nešto događa s njezinim i Charlesovim brakom. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je trenutačno s kćerima u rodnom Londonu.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 +30 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Vidjele joj se i grudi i stražnjica: Bizarni outfit mlađahne supruge svjetski poznatog glazbenika naljutio je naše susjede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene