''Istina je to...''

Danijela Dvornik objavila rečenicu po kojoj pamti svog Dinu, svi su zaključili da je bio u pravu: "Muškarci se često pokažu ko..."

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Dino Dvornik i Ella Dvornik Ella i Dino Dvornik 2006. godine Danijela i Dino Dvornik Coolio i Dino Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Danijela i Dino Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +19 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik se na profilu na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Dine Dvornika pa objavila njegovu izjavu iz 1998. godije.

Danijela Dvornik ovih se dana prisjetila svog pokojnog supruga Dine Dvornika i njegove izjave o odnosu muškaraca i žena te pritom objavila svoju fotografiju na kojoj pozira na odmoru.

"Muškarci se često pokažu ko zadnji šupci... Čak i kad to ne trebaju biti. Žene su puno jače i iskrenije. (Dino Dvornik, 1998)", napisala je Danijela pa dobila niz rekacija svojih pratitelja na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Dino je uvijek bio ispred vremena", "Ma nama muškarci uopće ne trebaju", "Bio je u pravu", "Točno. Dino je bio vanvremenski", "Danijela, prekrasni ste", "Bravo Dino", "I Dino je uz tebe u tom raju, uživaj", "Slažem se", "Istina je to Danijela, žene su jače i pozitivne.. Muški brzo padaju.. Eto tebe kao u nekom lijepome raju, kako lijepo izgleda. Ma uživaj, draga Danijela", poručili su joj u komentarima.

Danijela se nedavno osvrnula i na veze između žene i rastavljenog muškarca.

"O ženama koje su u vezi s rastavljenim muškarcem, narcisom i manipulatorom", započela je. "Muškarci se ne mogu snaći, njima jednostavno treba netko da se brine o njima. Prvu ženu ne ostavljaju dok ne nađu drugu jer jednostavno moraju imati neki oslonac. Ma mislim tragedija, to je meni dno dna", priča na početku pa nastavlja: "Zanimljivo mi je to kad frajer maltretira ženu s kojom ima djecu, ne voli je, znači ima drugu, ali bez obzira na to što ima drugu - maltretira ovu prvu. Znači, zagorčava joj život, djeca ispaštaju, a ono sve bi moglo biti jednostavnije. Ponekad trebaš i popustiti neke stvari, ne možeš uvijek tražiti svu pravdu ovog svijeta, a znaš i sam da nosiš dio krivice. I sad su mi zanimljive te druge žene. Na primjer, ja da znam da neki frajer vrši teror nad svojom bivšom ženom - ne bih bila s njim ni pet sekundi. Ne mogu shvatiti u svojoj glavi da netko može živjeti s likom koji maltretira drugu ženu. Znači ja to ne mogu, jednostavno ne mogu u svom životu".

Pratiteljice su njezino mišljenje itekako podržale u komentarima.

"Nisu samo muškarci takvi, danas su bivše još gore...", "Bravo! Mada, sama riječ manipulator puno govori", "Draga Danijela, takvih i puno sličnih primjera nažalost ima jako puno", "Kraljica, u potpunosti se slažem".

Nedavno je na svojim storijima odgovorila na pitanje pratiteljima zašto nema muškarca i traži li ga uopće.

"To mi je jedno od gorih pitanja, tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopće muškarca, i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca. Trebam li ići po društvenim mrežama ili da se šećem po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip. Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi", rekla je tada.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput pokazala kako to izgleda u dva ujutro kad lagano skrene sa svog repertoara, evo kojim je hitom srpske folk zvijezde raspametila fanove!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene