znate ovu pjesmu?

Šuput pokazala kako to izgleda u dva ujutro kad lagano skrene sa svog repertoara, evo kojim je hitom srpske folk zvijezde raspametila fanove!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput zapjevala je hit Milice Todorović "Tri čaše" i raspametila obožavatelje koji su se zabavljali na njezinu koncertu u Pazinu.

Maja Šuput priredila je svojim obožavateljima još jednu noć za pamćenje i to u Pazinu, gdje je održala koncert pa dio uzavrele atmosfere podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Nemam slike od sinoć, nemam ni poštene snimke, ali takvo LUDILOOO od zabave kao jučer u Pazinu se samo može opisati kao brutalna zabava. Kao uspomenu imam amatersku snimku atmosfere u 2 ujutro kad i ja lagano skrenem s repertoara", napisala je Maja uz snimku na kojoj pjeva hit "Tri čaše" koji inače izvodi poznata folk-pjevačica Milica Todorović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Majo, ono možeš samo ti... Fenomenalna atmosfera, energija nenadmašiva i koncert za pamćenje", "Majoooo, nema te zemlja", "Čudo od žene", "Koja energija, svaka čast", "Legendo mojaaaa", "Fenomenalna si", "Bilo je odlično, uživala sam", "Bravo Majo", "Majo moja, ti si naš novi Mišo Kovač", "Nitko kao Maja! Bravo ženo, majko, kraljice", "Neka se čuju i druge stvari", komentirali su njezini pratitelji.

A kada ne nastupa i nema koncerte, Maja uživa sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom pa često dijeli i njihove zajedničke trenutke na profilu na Instagramu. Maja se rado hvali i svojim vrućim ljetnim kombinacijama pa je tako nedavno objavila novu vruću fotografiju na kojoj je pozirala pod tušem samo u kupaćim gaćicama okrenuta leđima. To nije bio prvi put da je tako pozirala, nedavno je pratitelje iznenadila istom pozom na balkonu gdje se naslonila na staklenu ogradu i grudi okrenula krajoliku. Potom je za nekoliko dana gola pozirala pored bazena, a grudi je sakrila koljenima i time pokazala koliko se ugodno osjeća u svom tijelu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Katalenić Josip Katalenić Alka Vuica i Josip Katalenić Josip Katalenić i Mate Mišo Kovač +1 Josip Katalenić Celebrity Sjećate se Josipa Katalenića? Međimurski slavuj osuđen je na 4 godine zatvora zbog dječje pornografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras - 1 Mirna Maras - 2 Mirna Maras - 4 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić +25 Mirna Maras - 1 Nekad i sad Pojavile su se stare fotografije s ljetovanja naše voditeljice, od 2005. godine nije se uopće promijenila, no nešto u njezinu životu ipak je drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene