''Bližimo se kraju...''

Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 11 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Marko Pecotić - 2 +19 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Galerija

Silvia Dvornik raznježila je svoje pratitelje novom snimkom s Markom Pecotićem Pecom na kojoj zajedno pjevaju u jednom restoranu, dokazali su da šuškanja o njihovoj ljubavi ipak nisu bila istinita.

Silvia Dvornik objavila je novi romantičan videozapis sa svojim partnerom Markom Pecotićem, a zajedno su otpjevali veliki hit Zdravka Čolića ''Kuća puna naroda''.

Nastupili su u jednom restoranu, a posebno sređeni zabavljali su posjetitelje te večeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Dvornik (@silviadvornik)

''Nek’ mi bude nagrada, kuća puna naroda. Živote moj, podari mi glas, Pjesmama da zagrlim vas. Bližimo se kraju ovog raspjevanog vikenda, vidimo se ovog petka na istom mjestu'', napisala je Silvia ispod videa i citirala Čolu.

Ovim videozapisom Silvia je još jednom dokazala da su šuškanja o kraju njihove ljubavi ipak bila neistinita, a oni u svojoj romansi uživaju kao i na samom početku.

Ovog ljeta kružile su priče da su nakon godinu dana veze Silvia i Marko prekinuli zbog financijskih trzavica, ali nedugo nakon toga viđeni su kako sjede na splitskoj rivi i uživaju u razgovoru.

Podsjetimo, Pecotić je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke. Od tada su glavna tema medija, a koliko su sretni, Silvia i Marko ne skrivaju, već često dijele svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Seve se Zagrebom šetala u minjaku pa priznala da je ta odluka bila pogrešna: ''Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Ivica Kostelić i Ante Kostelić Gips +25 Premijera dokumentarca Ivice Kostelića Transat Celebrity Janica Kostelić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, uživala je u obiteljskom izlasku i nije skidala osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene