golupčići!

Peco i Silvia ni na pozornici ne skrivaju koliko su zaljubljeni, pogledajte u kakvim su trenucima uhvaćeni na posljednjem nastupu

Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Matko Begović/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 11 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 13 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Galerija

Silvia Dvornik i Marko Pecotić svojim su nastupom razveselili sve sudionike maratona u Makarskoj, a na pozornici je palo i nekoliko zaljubljenih pogleda golupčića.

Silvia Dvornik i Marko Pecotić nastupali su na 2. Apfel Arena Makarska Half Maratonu 2023. i svojim zajedničkim izvedbama zabavljali prisutne.

Zajedno su radili ono što najviše vole – pjevali, a tijekom svog nastupa izmijenili su i puno zaljubljenih pogleda koji otkrivaju koliko su sretni u vezi unatoč šuškanjima prije nekoliko tjedana kako su se kod toga splitskog para javile trzavice.

Nešto drugo na njima kralo je znatiželjne poglede. Iako su na prvu izgledali vrlo elegantno, jedan dio njihovih modnih kombinacija imao je sportski štih - Silvia je nosila bijelu usku kratku haljinu i na nju kombinirala bijele sportske tenisice, a Marko je nosio tamno plave hlače, džemper te ispod njega košulju, a sve je također uskladio s tenisicama.

Podsjetimo, Silvia već neko vrijeme radi u butiku jednog našeg modnog brenda, a ona i Peco žive u unajmljenom stanu u blizini Parka mladeži i donedavno se Splitom pričalo kako su prekinuli zbog financijskih poteškoća jer je on neko vrijeme proveo kod majke. No glasinama su stali na kraj, a sad su opet nastupili zajedno i pokazali složnost.

Peco je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke. Otad su glavna tema medija, a koliko su sretni, Silvia i Marko ne skrivaju, već često dijele svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Marko Grubnić i Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Pogledajte što je to otelo svu pažnju na crvenom Majinom outfitu, ovako se mete pod sa stilom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 5 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 4 Novak Đoković i Jason Momoa Novak Đoković i Rita Ora +26 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 1 Zanimljivosti Plenković se zabavljao u društvu Novaka Đokovića i francuskog predsjednika, nešto im je baš bilo urnebesno smiješno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene