A o tome se radi!

Pecina Silvia oglasila se nakon pomutnje koju je stvorila njena haljina pa krenula šuškanja: "Ne može se čovjek pošteno ni..."

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 5 Marko Pecotić i Silvia Dvornik +21 Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Galerija

Silvia Dvornik oglasila se putem društvenih mreža o glasinama da je trudna i da čeka dijete s Markom Pecotićem Pecom.

Partnerica splitskog pjevača Marka Pecotiće Pece, lijepa Silvia Dvornik napravila je pravu malu pomutnju na društvenim mrežama nakon što je objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini, a zbog koje su mnogi pomislili kako par čeka prinovu.

Naime, Silvia je objavila fotografiju s jednog vjenčanja, a ono što je nosila na sebi zaintrigiralo je javnost. U zelenoj haljini koja je imala svjetlije i tamnije nijanse izgledala je fantastično, ali svjetliji dijelovi tkanine istaknuli su dvije stvari – njezine grudi i trbuh. Ta je fotografija odmah potaknula šuškanja da bi Silvia mogla biti trudna, a ona i Peco u sretnoj su vezi od prošle godine nakon što se rastao od supruge Irene Pecotić, s kojom je bio 17 godina i s kojom ima dvojicu sinova.

A sada se o svemu oglasila i sama Silvija koja je u priči na profilu na Instagramu pojasnila o čemu je zapravo riječ i što je to zbunilo njezine pratitelje.

"Ne može se čovjek pošteno ni najest, a da te ne proglase u blaženom stanju!", napisala je Silvia uz fotografije uz emotikon smajlića koji plače od smijeha i na kojoj nosi kratke traperice i rezanu košulju u kojoj je pokazala svoj isklesni, goli trbuh.

Peco je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić - 3 Stan Nine Badrić - 2 Stan Nine Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +27 Nina Badrić - 3 Zanimljivosti Nina Badrić pokazala je detalje svog doma u Zagrebu, pogledajte kako je uredila svoju oazu mira u metropoli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene