''mislim da je odabrao...''

Mešin obitelj čuva podalje od medija, ali otkrio je jedan detalj o sinu Roku: ''Svatko odabire svoj put''

Igor Mešin i Filip Detelić Igor Mešin i Filip Detelić Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 2 Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 3 Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor i Antonina Mešin Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan +16 Igor Mešin i Frano Ridjan - 1 Galerija

Igor Mešin vraća se na voditeljsku poziciju u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a raduje li se novom partneru Filipu Deteliću i što na njegov posao kaže obitelj otkrio je za naš portal.

Jedan od najdugovječnijih i najomiljenijih voditelja Nove TV Igor Mešin ove se godine vraća u voditeljsku ulogu u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nakon što se okušao i na mjestu žirija, veseli ga ponovna voditeljska pozicija, a što očekuje od novog partnera voditelja Filipa Detelića i kako je proveo vrijeme nakon završetka ''Supertalenta'' otkrio je za naš portal.

Posljednji put, ''Tvoje lice zvuči poznato'' vodio je 2017. godine.

''Nakon voditeljske pozicije bio sam dvije godine u žiriju, ali evo sad se opet vraćam voditeljskoj ulozi i mislim da mi ovo bolje leži, manja je odgovornost voditelja nego žirija koji se znoje kad treba davati ocjene i ocjenjivati'', priznaje.

Na pozornici će mu se pridružiti kolega glumac Filip, a nama je rekao i je li mu dao koji voditeljski savjet uoči nove uloge.

''Filip je jedan izuzetno talentiran mladi glumac i mislim da će se odlično snaći u novom zadatku. Nove savjete mu nisam previše davao, ja mislim da on savjete ne treba, a s druge strane mislim da on savjete previše ni ne sluša. U svakom slučaju jako se radujem.''

Mešin i Detelić surađuju već dugo, a Igor nam je rekao i kakav je Filip iza scene.

''Filip je gostovao u mojem kazalištu ''Komedija'' i sjećam se da je bio izuzetno zabavan, a s druge strane je radišan, marljiv, brzo uči tekst i baš je pouzdan partner na sceni. Vjerujem da će tako biti i na ovoj našoj sceni TLZP.''

Igor je dio Nove TV već dugi niz godina, ali oko najdražeg projekta koji je vodio teško mu se odlučiti.

''Da, dugo sam već na Novoj TV. Počeo sam u ''Ne zaboravi stihove'', nekako se to prebacilo na ''Supertalent'', ''Tvoje lice zvuči poznato'', pa ''Ljepotice i geekovi'' i ''Ples sa zvijezdama'' i evo sad opet ''Tvoje lice zvuči poznato'' i o svega što sam nabrojao ne mogu reći koji mi je najdraži, svaki projekt mi donosi nova veselja, radosti, često i nove partnere i partnerice na pozornici i mogu samo reći da sam se sa svima dobro zabavljao i osjećao i drago mi je'', govori.

A što mu je najveća nagrada i znak da svoj posao radi dobro?

''Najveća nagrada je kad vam u kazalištu netko iz publike kaže da je predstava bila super ili kad mi netko na ulici da mu je neki show bio super i to je jedini znak da dobro radite svoj posao, kad vas ljudi gledaju i kad vas hoće gledati i kad su zadovoljni s tim što vide.''

Iz projekta u projekt i studija u studio voditeljski posao nije nimalo lak, a uz sve to ima i glumačke angažmane u kazalištu ''Komedija''. Nama je rekao je li uspio odmoriti za božićne blagdane nakon završetka ''Supertalenta''.

''Da, napeto mi je trenutno, imao sam probe za novu predstavu ''Krava na granici'' Vida Baloga u režiji Damira Lončara čija je premijera sad 24. veljače tako da mi je i božićno i novogodišnje vrijeme prošlo radno, naravno našlo se vremena i za obitelj i odmor, ali uglavnom se radilo. Ali tako je to u našem poslu.''

Iako je već dugo jedno od glavnih lica televizije, rekao nam je kako njegova obitelj reagira kad ga vide i jesu li ponosni.

''Moja obitelj se već navikla na moje pojavljivanje na televiziji, ne kritiziraju me previše, ali moram priznati da doma previše ni ne komentiramo moje uratke, a sad jesu li ponosni ja se nadam da da. Oni su zadovoljni dok god ih ja ne brukam i ne blamiram, a nadam se da to ne radim, često'', našalio se.

Inače, sa suprugom Antonijom Mešin ima sin Roka, a nas je zanimalo je li krenuo očevim stopama ili je svoju sreću pronašao u drugom poslu.

''Ne znam je li na žalost ili na sreću, Roka je poslovni život odveo na drugu stranu i nadam se da je zadovoljan. Mislim da je odabrao dobar put obzirom da znam koliko moj posao iziskuje puno vremena i stresa i odricanja, svatko odabire svoj put'', rekao je za kraj.

  1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kći Karmele Vukov-Colić Rea Vukov-Colić i Igor Vrandečić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +18 Karmela Vukov-Colić Celebrity Udala se lijepa kći Karmele Vukov-Colić, na svadbu je došao i mladenkin otac koji je dugo bio pravi misterij javnosti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 5 Selena Gomez - 6 +24 Selena Gomez - 7 Celebrity Raskošne Selenine obline pale su u drugi plan zbog njezina lica, blicevi fotoaparata otkrili su gaf njezina vizažista

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene