samozatajan par

Rijetka fotografija Igora Mešina sa suprugom, koju vješto skriva od javnosti, a vole se još od mladih dana!

Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Petar Glebov/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Frano Ridjan i Igor Mešin - 1 Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić Igor Mešin i Frano Ridjan - 2 Igor Mešin, Želim život - 3 +19 Igor Mešin, Želim život - 4 Galerija

Isplivala je rijetka fotografija Igora Mešina sa suprugom Antoninom, snimljeni su na vjenčanju našeg glumačkog para 2006. godine.

Popularni domaći voditelj i glumac Igor Mešin vješto skriva svoj privatni život od javnosti. U sretnom je braku s defektologinjom Antoninom Mešin, s kojom ima sina Roka, a njih baš i nemamo priliku vidjeti.

No sada je isplivala Igorova rijetka fotografija sa suprugom iz 2006. godine, kada su zajedno bili na vjenčanju našeg glumačkog para Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića. Oboje su se dotjerali u skladu s prigodom, a fotografiju pogledajte u galeriji.

Igor i Antonina upoznali su se kad je on upisao Akademiju, a ona je još bila srednjoškolka. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze.

Igor nam je jednom prilikom otkrio i kako kao poznata osoba uspijeva čuvati svoju privatnost. 

"Ne trudim se previše čuvati privatnost. Izvan posla živim jedan običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno", kazao nam je Mešin.

Otkrio nam je i prate li supruga Antonina i sin Roko sve njegove emisije i predstave i koliko mu znači njihova podrška.

"Naravno da Nina i Roko prate moje emisije. Kad mogu, gledaju. Roko manje jer mladi su nedjeljom, zna se, negdje drugdje. Imam njihovu podršku u svemu što radim i naravno da mi znači, najvažnija mi je podrška obitelji", rekao nam je.

Inače, Igora već 10 godina gledamo kao voditelja showa Supertalent, vodio je i Ples sa zvijezdama, a simpatije javnosti osvojio je i u humorističnoj seriji "Naša mala klinika", kao nezaboravni Milan "Mile" Car.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy - 4 +27 Cillian Murphy - 3 Zanimljivosti Tajnoviti ljepotan kojeg svi obožavaju svoj privatni život vješto čuva, a sada je pokazao obitelj, za koju rijetki znaju kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 7 Dominik i Helena Livaković - 6 +25 Helena Livaković - 2 Celebrity Dominik Livaković objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem i suprugom Helenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene