"Naravno da me gledaju!"

Igor Mešin u sretnom je braku sa svojom ljubavi iz mladosti, a supruga i sin njegovi su najvjerniji obožavatelji!

Igor Mešin Igor Mešin Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić Igor Mešin i Frano Ridjan Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan - 3 Igor Mešin i Frano Ridjan - 2 +20 Igor Mešin i Frano Ridjan - 1 Galerija

Igoru Mešinu velika je podrška njegova supruga Antonina, s kojom ga rijetko imamo priliku vidjeti, a njegove emisije vjerno prati i sin Roko.

Naš kazališni, filmski i televizijski glumac Igor Mešin već 10 godina je i voditelj showa "Supertalent", u kojem sudjeluje od samog početka.

A iako je jedno od omiljenih domaćih televizijskih lica, uspješno čuva svoju privatnost.

Za razliku od mnogih svojih kolega, Igor nije aktivan na društvenim mrežama, a i rijetko ga se može vidjeti u javnosti.

Ipak, neki detalje svojeg privatnog života nije uspio sačuvati za sebe.

Tako je poznato da je Igor u sretnom braku s dječjom defektologinjom Antoninom Mešin, koja je njegova ljubav iz mladosti.

Kada su se upoznali, Igor je taman bio upisao Akademiju, a Antonina je još bila srednjoškolka. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, a zajedno su dobili sina Roka.

Par se rijetko pojavljuje u javnosti, a Igor nam je jednom prilikom otkrio i kako kao poznata osoba uspijeva čuvati svoju privatnost.

"Ne trudim se previše čuvati privatnost. Izvan posla živim jedan običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno", kazao nam je Mešin.

Otkrio nam je i prate li supruga Antonina i sin Roko sve njegove emisije i predstave i koliko mu znači njihova podrška.

"Naravno da Nina i Roko prate moje emisije. Kad mogu, gledaju. Roko manje, jer mladi su nedjeljom, zna se, negdje drugdje. Imam njihovu podršku u svemu što radim i naravno da mi znači, jer najvažnija mi je podrška obitelji", rekao nam je.

Igora smo gledali i kao voditelja showa "Ples sa zvijezdama", a simpatije javnosti osvojio je i u hit-seriji "naša mala klinika", kao nezaboravni Milana "Mile" Car.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 1 +25 Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik oglasila se nakon ročišta s Charlesom i pokazala muškarca koji joj čuva leđa!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene