Novopečeni roditelji

Dominik Livaković objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem i suprugom Helenom

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 7 Dominik i Helena Livaković - 6 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković Ivana Vida i Helena Livaković - 3 Ivana Vida i Helena Livaković - 1 +19 Helena Matić i Dominik Livaković - 3 Galerija

Dominik Livaković na Instagramu je objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije i turskog Fenerbahcea Dominik Livaković i njegova supruga Helana proteklog vikenda postali su roditelji.

Helena je rodila dječaka u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o trudnoći uspješno držao u tajnosti do samog kraja.

Novopečeni tata sada je na društvenim mrežama objavio prvu fotografiju sa sinčićem, čije ime još nije poznato javnosti.

"06.01.2024." napisao je Dominik datum sinova rođenja uz fotku bebine, Helenine i njegove ruke, a pratitelji su ga u komentarima zasuli čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

Podsjetimo, Dominik i Helena par su od 2017. godine, a vjenčali su se u lipnju 2022. u Zadru.

Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan Markle, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pažnju javnosti, jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovom dresu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Friend i Aimee Mullins - 4 Rupert Friend i Aimee Mullins - 1 Aimee Mullins Rupert Friend i Aimee Mullins - 7 +7 Rupert Friend i Aimee Mullins - 2 Zanimljivosti Zbog njezina fizičkog "nedostatka" zlobnici su im predviđali kraj, ali pokazali su im da su u krivu i njihova ljubavna priča jedna je od najljepših!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 1 Sabrina Carpenter - 4 +23 Sabrina Carpenter - 3 Zanimljivosti Zašto generacija Z danas izgleda starije od milenijalaca? Stručnjaci se slažu u jednom razlogu koji bi svi trebali čuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene