"A onda se pojavila ona"

Severina se oglasila nakon najvećeg iznenađenja na Dori, objasnila je kako je došlo do ove suradnje!

Dora 2024. Dora 2024. Instagram/Let 3/Screenshot 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Dora 2024. Severina +9 Dora 2024: Generalna proba prve polufinalne večeri - 8 Galerija

Severina je otkrila kako je došlo do njezine suradnje s Letom 3 na ovogodišnjoj Dori.

Najveće iznenađenje na prvom polufinalu Dore bila je Severina.

U žutoj haljinici i s velikim plišanim maljem u rukama, Severina se pridružila Letu 3 na pozornici te je plesala na njihovu pjesmu "Babaroga", s drugim plesačima koji su bili odjeveni kao pilići.

Nakon nastupa je objasnila i kako je došlo do ove neočekivane suradnje.

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Broztitutka", rekla je Severina za 24 sata.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina otkrila za koga navija u prvom polufinalu Dore, pozvala i na glasanje: "Zauvijek fan!"

"Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayatija, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju. Hvala svima", dodala je Seve.

Let 3 je na Instagramu objavio snimku nastupa uz opis: "A onda se pojavila ona".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

Let 3 je prošao u finale Dore, a sve finaliste pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Dora 2024. Zanimljivosti Pljušte reakcije na prvo polufinale Dore, evo kakvi su komentari: "Kanye za siromašne, Daft Punk Balkan..."

Drugo polufinale Dore održat će se u petak 23. veljače, a finale je u nedjelju 25. veljače.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember Vlado Kalember i Ana Rucner Vlado Kalember i Ana Rucner Vlado Kalember i Ana Rucner +10 Vlado Kalember i Ana Rucner Celebrity Vlado Kalember deset godina nakon razvoda od Ane Rucner priznao: "Kanim se ženiti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene