pogledajte najnovije fotografije!

Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Harper Beckham Harper Beckham Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham - 6 Harper Beckham - 5 Harper Beckham - 4 Harper Beckham - 3 Harper Beckham - 2 Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham - 3 David Beckham i kći Harper - 1 +22 David Beckham i kći Harper - 2 Galerija

Harper Beckham pojavila se s ocem u javnosti, a svi su komentirali kako ne vjeruju da je tako brzo odrasla!

Kći nogometne legende Davida Beckhama uhvaćena je dok je napuštala hotel s ocem uoči revije Victorije Beckham, inače njezine majke, na Pariškom tjednu mode.

12-godišnja Harper Beckham izgledala je ležerno napuštajući hotel u uskoj dugoj crnoj haljini i bijelim tenisiciama, a mnogi si primijetili kako je mezimica Beckamovih iz male, slatke djevojčice izrasla u pravu ljepoticu. 

Pogledaji ovo Princ William, David Beckham Celebrity Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Njezin otac izgledao je poletno u bež sakou koji je iskombinirao s puloverom u istoj boji. Uz to, nosio je sive hlače i smeđe cipele.

Svoj je izgled upotpunio elegantnim naočalama s crnim okvirima na vrhu.

S druge strane, pažnju je privukla i Nicola Peltz koja je izgledala senzacionalno u crvenoj mini haljini. Haljina je završavala iznad koljena i stezala se u struku kako bi naglasila njezinu figuru pješčanog sata.

Pogledaji ovo David i Victoria Beckham Celebrity Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Također, nosila je bijele mrežaste čarape i visoke plišane ružičaste štikle s platformom.

Viđena je kako hoda ruku pod ruku sa svojim suprugom Brooklynom Beckhamom koji je nosio crni sako preko bež topa, te je to iskombinirao sa širokim hlačama i bijelom torbom koju je nosio u ruci.

Pogledaji ovo Victoria i David Beckham - 3 Celebrity Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Inače, Victoria je nagovijestila da će je njezina snaha Nicola prošetati na reviji na Tjednu mode u Parizu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +26 Danijela Dvornik Celebrity Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene