Tu su baš uživali!

Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda +18 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 6 Galerija

David Beckham čestitao je svojoj supruzi Victoriji Beckham Valentinovo fotografijom s odmora u Hrvatskoj, evo što joj je sve poželio povodom Dana zaljubljenih.

Diljem svijeta danas se slavi Valentinovo, a ovaj dan nisu zaboravili obilježiti niti David i Victoria Beckham koji i inače vole pokazati koliko se međusobno vole.

David se prvi javio na društvenim mrežama te svojoj supruzi čestitao Valentinovo uz fotografiju na kojoj se ljube, a koja je prošle godine nastala u Hrvatskoj.

''Sretno Valentinovo mojoj nevjerojatnoj supruzi, mami i najboljoj prijateljici. Volim te'', napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Čestitku nije zaboravila ni Victoria koja je objavila Davidove fotografije na kojima je odjeven kao kauboj.

''Sretno ti Valentinovo, kauboju moj. Volim te'', dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Podsjetimo, Beckhamovi su sa svojom djecom prošlog kolovoza ljetovali u Lijepoj našoj. Boravili su na Lopudu, a oduševljenje našom državom nisu skrivali. U Hrvatskoj su bili i 2022. godine te odsjeli u istom luksuznom resortu koji je nekada bio samostan.

Victoria i David u braku su od 1999. godine. Njihov brak nije uspjela poljuljati ni Davidova afera sa zgodnom Britankom koja je nedavno ponovno bila tema medija, a danas se vole više nego ikad. Zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Cruza i Romea te kćer Harper.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +27 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene