"snaga dolazi iz samopouzdanja"

Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik +20 Danijela i Ella Dvornik - 1 Galerija

Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici podijelila je mišljenja, a ona se sada oglasila povodom rasprave koja je nastala.

Danijela Dvornik, inače mama naše poznate influencerice Elle Dvornik, često sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a njezina nedavna objava u spavaćici na krevetu izazvala je žustru raspravu.

Danijela je sada na Instagramu objavila svoje noge uz osvrt što sve misli o ženama i društvu u kojemu živimo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Živimo još uvijek u društvu koje nama ženama govori da nakon 40. godine jednostavno zaboravimo na sebe jer nismo više vrijedne pažnje. Nakon 50-e, trebale bismo otići na zadnju policu ormara, na onu najgornju, gdje vas rijetko tko pogleda i gdje vas prašina zaborava polako prekriva i čekati da opet nekome zatrebate", napisala je Danijela.

Podržavate li Danijelu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Odradili ste svoje, udali se, rodili, odgojili djecu, možda se i rastavili ili poput mene postali udovica, i tu bi trebalo stati. Stati sa životom! Ili ako ništa drugo, postati barem nevidljiva za one isto tako nevidljive koji pod krinkom sretnog života žive zapravo nesretne živote jer drugačije možda ne mogu ili ne znaju", dodala je.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

Priznala je i da su joj pedesete godine najbolje godine u životu te da sada ima najviše samopouzdanja.

"Moje 50-e su moje najbolje godine u životu i mnoge od vas u istim godinama će to potvrditi. Sa 20 sam možda najbolje izgledala, ali moje samopouzdanje nije ni izbliza bilo takvo kakvo je sada. I zato se danas mogu fotkati u spavaćici na krevetu u 57. godini bez ikakvog srama! (vauuu, ne bi da sam se slikala gola za Playboy) jer snaga koju posjedujem dolazi upravo iz samopouzdanja", govori. 

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik nakon povratka u stvarnost donijela je važnu odluku pa obećala sebi i pratiteljima: ''Dovest ću se u red...''

"Ja ne osjećam svoje godine kao neku otežavajuću okolnost, štoviše, osjećam se mlađe većinu vremena, a taj osjećaj proizlazi iz unutarnjeg zadovoljstva i rada na sebi. Sa svim tim divnim osjećajima dolazi i onaj najvažniji "bolimepipi". Pitam se ponekad u kakvoj mi vukojebini živimo kad jedna fotografija žene u spavaćici izaziva raspravu? Možda ne bi bio problem da imam 30 godina? Ali 57!!!! Sram me bilo! U to ime evo vam još jedan par starih nogu. P.s.: volim provocirati ovo katoličko-talibansko društvo", zaključila je Danijela. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora - 7 Teya Dora - 8 Teya Dora - 9 Teya Dora - 10 +19 Teya Dora - 6 Zanimljivosti Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene