''Mala se opustila''

Danijela Dvornik nakon povratka u stvarnost donijela je važnu odluku pa obećala sebi i pratiteljima: ''Dovest ću se u red...''

Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik - 2 Danijela i Ella Dvornik - 1 +19 Danijela Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik nakon povratka s putovanja s prijateljicom odlučila je donijeti neke promjene u životu, o svemu je obavijestila pratitelje.

Danijela Dvornik nedavno se vratila s putovanja na kojem joj je društvo pravila prijateljica, a sad je odlučila pratitelje obavijestiti o novoj odluci u svojem životu.

Uz dvije fotografije na kojima sjedi na krevetu, Dvornikova je otkrila:

''Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red, rad i disciplinu. Što bi stari ljudi rekli 'pustila se mala od kraja'. Ali samo da znate, krenula sam.

Počelo je s manikurom, pedikurom, depilacijom, maskama za lice i kosu, kremama za tijelo… Jer j****a, ne mogu ni u polje zapuštena'', započela je opis uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

''Jelovnik s reduciranom prehranom je spreman. Povratak u trening se očekuje idući tjedan što jedva čekam. Evo, već danas sve izgleda kao da nigdje nisam ni bila. Čak se i vrijeme pobrinulo da ne doživim šok kad se vratim iz ljeta u zimu, pa je zadnjih dana vrijeme k'o pravo proljeće'', napisala je.

''Ma blistaš, ne treba tebi ništa!'', ''Malo si stroga prema sebi'', ''Bar si odmorila'', pisali su joj pratitelji.

Inače, Danijela je mjesec dana bila na Filipinima, a nedavno je ispričala i kakvo joj je bilo iskustvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene