putovanje je loše počelo

Danijela Dvornik javila se s egzotične destinacije pa poručila: "Možda vama izgledam dobro, ali duboko u sebi..."

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 +19 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik otputovala je na Filipine, odakle se neprestano oglašava na društvenim mrežama.

Danijela Dvornik, udovica neprežaljenog Dina Dvornika, na društvenim mrežama ne prestaje dijeliti fotografije i snimke sa svojeg odmora na Filipinima.

Tako je ranije otkrila da putovanje nije započelo kako je zamišljala, a požalila se i na neke popularne turističke destinacije.

U pričama na Instagramu objavila je i fotografiju na kojoj pozira nasmijana sa šeširićem na glavi, uz koju je otkrila i kako se zapravo osjeća.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik prisjetila se života s Dinom: "Adrenalin bi ga držao pa nije mogao ni zaspati, tada nisam razmišljala kako je to utjecalo na njega"

"Možda vama izgledam dobro, ali duboko u sebi ne sjećam se nijedne lozinke niti znam ijedan broj mobitela bližnjih", požalila se te je dodala hešteg "surova stvarnost". Fotografiju pogledajte u galeriji.

Ipak, ako je suditi po posljednjim snimkama koje je objavila na Instagramu, čini se da joj i nije tako loše.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Podsjetimo, Danijela je ranije prepričala događaje s početka putovanja, na koje se uputila s prijateljicom.

"Tučemo se već iz aviona. Prvo jedan koji se derao i ometao nam san, pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene. A sad smo imale okršaj tu s taksistima", napisala je tada.

Pogledaji ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Nije bila oduševljena ni glavnim gradom Filipina.

"Manila je prekaotična i nema se tu što vidjeti... Idemo dalje'', poručila je, a razočarala ju je i lokalna tržnica u gradu Cebu.

"Ne vjerujte previše Tripadvisoru! Ova tržnica ni po čemu nije toliko posebna osim što ima velik izbor sušene ribe… Razina čistoće, uopće ne znam kako bih vam to rekla, na ljestvici od 1 do 10, to bi bilo 1!" napisala je Danijela uz snimku spomenute tržnice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini +25 Severina održala koncert na Jahorini Celebrity Poslušajte Severinin govor na koncertu na Jahorini: "Nisam ustala iz kreveta četiri dana..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene