otkrila nepoznate detalje

Danijela Dvornik prisjetila se života s Dinom: "Adrenalin bi ga držao pa nije mogao ni zaspati, tada nisam razmišljala kako je to utjecalo na njega"

Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 3 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik Dino i Danijela Dvornik Dino i Danijela Dvornik +22 Dino i Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik na Instagramu je ispričala kako su izgledali dolasci Dine Dvornika kući nakon koncerta, ove stvari još nikad nije otkrila.

Danijela Dvornik prisjetila se zajedničkih trenutaka s pokojnim suprugom, legendarnim Dinom Dvornikom, i otkrila je kako su izgledali njegovi dolasci s koncerata usred noći.

Uz svoju fotografiju iz automobila, na početku je Danijela napisala stihove Dinove pjesme ''Noćas'', a onda je krenula u priču.

''Svaka pjesma me vrati točno u vrijeme kad je nastala. A nisam je čula dugo i sad kad sam je slušala odvrtio mi se kratkometražni film u glavi", započela je Danijela.

"On dolazi u ranojutarnji sat kući nakon koncerta iz nekog grada. Par tisuća ljudi je na njegovom koncertu skupa s njim plesalo i pjevalo, skandiralo njegovo ime, a on se po tko zna koji put toj istoj publici davao 150 posto. Tamo negdje na toj pozornici on je bio kralj u svom kraljevstvu. Čim bi otvorio vrata stana, znao je da Ella i ja spavamo totalno nesvjesne što se njemu događalo. Nije volio tišinu, adrenalin bi ga još držao pa nije mogao ni zaspati. Imao je potrebu pričati pa bi mi otvorio vrata sobe i otišao u dnevni boravak na drugom kraju stana i od tamo pričao… Meni koja spavam, a ja bih svako malo kroz san prozborila: 'Mmmmm… aha…ok', davajući mu na znanje da čujem što priča iako nisam imala blage veze."

"I onda nakon cijelog njegovog monologa čula bi: 'Dani, ma ti mene uopće ne slušaš! Je** se tebi di sam ja bia! Je li imaš šta za reći?', ja bih viknula iz kreveta 'Imam, kad završiš s cigaretama, iskreni pepeljaru u smeće i otvori prozor! Nemoj zaboravit', on bi još neko vrijeme sjedio u dnevnom boravku, ali bi ga samoća i tišina koju nije volio, otjerala u krevet. Koliko god ova moja zadnja rečenica zvučala nezainteresirano i hladno, značila je jako puno. Značilo je da je došao doma", prepričala je Danijela pa je emotivno zaključila:

"A tu je bio običan muž i otac koji je došao iz noćne smjene, tada nisam nikada razmišljala o toj tranziciji iz Dina 'zvijezde' i Dina 'običnog' u svega nekoliko sati, i kako je to utjecalo na njega. Jer, razmišljajući sada, to uopće nije bilo lako. Pa ipak, Dino nije volio hotelske sobe, radije bi vozio kući, htio je spavati u svom krevetu sa ženom koja ga nije slušala."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Podsjetimo, Danijela i Dino bili su u braku od 1989. do 2008. godine kada je on prerano napustio ovaj svijet.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 6 +31 Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica na poseban je način obilježila važan dan u životu: "Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 3 +26 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Nekad i sad Evo kako je Indira izgledala dok je još bila dio naše hit-grupe, očito je što s godinama nije htjela puno mijenjati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene